Actie definitief ontharen

Laserontharen voor nog geen 46 euro!
Nooit meer scheren, waxen of epileren van vervelende, ongewenste haren. Klinkt jou dat ook als muziek in de oren? Onze huidtherapeuten helpen jou graag definitief van ongewenste haargroei af door middel van medisch goedkeurde laserbehandelingen.

Ontdek de mogelijkheden
Actie Definitief Laserontharen 2

Herfst acties

Nu de herfst is aangebroken hebben wij speciaal voor jou een aantal behandelingen geselecteerd, die ook nog eens erg geschikt zijn voor dit seizoen. Met de komst van de herfst is ook het laserseizoen weer begonnen. Het is de ideale tijd om te starten met laser ontharen, dus wacht niet langer en profiteer van nog meer voordelige definitief ontharen acties!

Heb jij deze zomer last gekregen van pigmentvlekjes of andere onzuiverheden? Kies dan voor de CT Special, een combinatiebehandeling om jouw huid weer in topconditie te brengen! Bekijk hier al onze herfst deals!

Bekijk alle acties
Herfstacties Bij Cosmetique Totale

CT Special

De CT Special is dé glamour behandeling van Cosmetique Totale! Deze behandeling is een combinatie van een laserbehandeling en een peeling. Hierdoor krijgt jouw huid direct een mooie glow. Nu van €250 voor maar €195!

Bekijk de actie
Actie CT Special

Bring a friend

10% korting op een behandeling voor jou en je vriend(in)
Ben jij ook zo enthousiast over jouw behandeling bij Cosmetique Totale en gun je dit ook jouw vriend(in), familielid of buurvrouw? Stuur ze dan bij ons langs voor een gratis consult en ontvang allebei 10% korting op een behandeling!

Claim jouw 10% korting
Actie Bring A Friend 2
Laserontharen Consult

Gratis
consult

Als nieuwe klant bieden wij je graag een gratis en vrijblijvend consult aan t.w.v. € 35,-. Via onderstaande knop is het heel eenvoudig om zelf een gratis consult in te plannen.

Boek jouw gratis consult