Injectables actie

Op jouw vertrouwde locatie en met dezelfde hoge kwaliteit die je van ons bent gewend, kan je vanaf nu kennis maken met botox en fillers inclusief kortingen tot 20% en ontvang een luxe goodiebag t.w.v. €85. Twijfel je nog of dit iets voor jou is? Met onze milde baby botox zie je na de behandeling direct je rimpels verdwijnen. Het effect van baby botox houdt minder lang aan, vandaar de naam. Ben je enthousiast geworden? Kies dan voor de normale botox en zeg dag tegen je boze frons en rimpels! 

Meer over injectables
Botox Korting

CT Summer Skin

Peel the skin you are in!  

De zomer komt eraan. Lekker naar het strand of op een terrasje in de zon. Wij kunnen ons voorstellen dat je dan zo min mogelijk make-up wil dragen. Na onze CT Summer Skin behandeling is dit mogelijk! Met deze behandeling krijgt jouw huid een perfecte glans; een echte boost! Zo kan je stralend de zon en zomer tegemoet. Na de behandeling kan je gelijk het terras op; er is namelijk geen downtime. Laat die make-up dus maar thuis, alleen een likje mascara is vanaf nu al genoeg! En vergeet natuurlijk je zonbescherming niet.  

Lees meer over deze actie
CT Summer Skin Actie Peeling (1)

Actie definitief ontharen

Laserontharen al mogelijk voor nog geen 50 euro!
Nooit meer scheren, waxen of epileren van vervelende, ongewenste haren. Klinkt jou dat ook als muziek in de oren? Onze huidtherapeuten helpen jou graag definitief van ongewenste haargroei af door middel van medisch goedkeurde laserbehandelingen.

Ontdek de mogelijkheden
Definitief Laser Ontharen Actie

CT Special

De CT Special is dé glamour behandeling van Cosmetique Totale! Deze behandeling is een combinatie van een laserbehandeling en een peeling. Hierdoor krijgt jouw huid direct een mooie glow. Nu van €250 voor maar €195!

Bekijk de actie
Actie CT Special

Tatoeage verwijderen

Veilig je tattoo laseren? Onze huidtherapeuten helpen je graag om je tatoeage te verwijderen. De behandeling met de geavanceerde Picolaser is ook zeer geschikt als je een cover-up wil laten zetten. Nu wel met 50% korting!

Tattoo laseren prijzen
Tattoo Laseren Aanbieding 2

Bring a friend

10% korting op een behandeling voor jou en je vriend(in)
Ben jij ook zo enthousiast over jouw behandeling bij Cosmetique Totale en gun je dit ook jouw vriend(in), familielid of buurvrouw? Stuur ze dan bij ons langs voor een gratis consult en ontvang allebei 10% korting op een behandeling!

Claim jouw 10% korting
Actie Bring A Friend 2
Laserontharen Consult

Gratis
consult

Als nieuwe klant bieden wij je graag een gratis en vrijblijvend consult aan t.w.v. € 35,-. Via onderstaande knop is het heel eenvoudig om zelf een gratis consult in te plannen.

Boek jouw gratis consult