Actie definitief ontharen

Laserontharen voor nog geen 46 euro!
Nooit meer scheren, waxen of epileren van vervelende, ongewenste haren. Klinkt jou dat ook als muziek in de oren? Onze huidtherapeuten helpen jou graag definitief van ongewenste haargroei af door middel van medisch goedkeurde laserbehandelingen.

Ontdek de mogelijkheden
Actie Definitief Laserontharen 2

Zomer acties

Nu de zomer is aangebroken hebben wij speciaal voor jou een aantal behandelingen geselecteerd, die jou helpen om deze zomer goed voor de dag te komen. Wat dacht je van onze Zomerpeeling behandeling waarmee jij jouw huid ook tijdens een warme zomer in topconditie houdt? Of wil je nu eindelijk af van die vervelende haartjes onder je oksels en bij je bikinilijn? Wil je juist af van je tatoeage en daar niet langer mee wachten? Wij hebben de juiste behandeling voor jou, dus reden genoeg om deze zomer bij ons langs te komen. 

Bekijk onze zomerdeals
Zomer Acties Cosmetique Totale

CT Special

De CT Special is dé glamour behandeling van Cosmetique Totale! Deze behandeling is een combinatie van een laserbehandeling en een peeling. Hierdoor krijgt jouw huid direct een mooie glow. Nu van €250 voor maar €195!

Bekijk de actie
Actie CT Special

Bring a friend

10% korting op een behandeling voor jou en je vriend(in)
Ben jij ook zo enthousiast over jouw behandeling bij Cosmetique Totale en gun je dit ook jouw vriend(in), familielid of buurvrouw? Stuur ze dan bij ons langs voor een gratis consult en ontvang allebei 10% korting op een behandeling!

Claim jouw 10% korting
Actie Bring A Friend 2
Online Consult Cosmetique Totale 2@2X

Gratis consult

Als nieuwe klant bieden wij je graag een gratis consult t.w.v. €35,- aan. Maak snel een afspraak met één van onze huidtherapeuten voor een vrijblijvend consult op een locatie bij jou in de buurt.

Ja, dat wil ik!