Aanbieding CT Special 
Speciaal voor jou 

Heb jij in de zomer last gekregen van pigmentvlekjes, zonneschade of andere onzuiverheden? Wij hebben de oplossing! Kies voor de CT Special; een laserbehandeling gevolgd door een medische peeling. Deze behandeling laat jouw huid weer stralen als nooit tevoren! 
Deze behandeling is nu €195 euro i.p.v. €250. Boek nu snel jouw behandeling voor een huid in topconditie! 

Actie CT Special

Wat is de CT Special?

De CT Special is een luxe behandeling, die bestaat uit een lichte laserbehandeling, gevolgd door een peeling. Het fijne aan deze behandeling is dat er geen downtime is en dat je direct resultaat ziet. Je huid zal niet gaan schilferen of vervellen. Deze glamour behandeling is perfect om de huid voor te bereiden voor deze tijd van het jaar.

De CT Special is samengesteld om de huid een natuurlijke glow te geven. De laserbehandeling zorgt ervoor dat vaatjes, pigmentvlekjes, grove poriën en lichte rimpels zichtbaar sterk verminderen. Hierna zullen de vitaminen in de peeling er voor zorgen dat de huid in topconditie raakt. Deze glamour behandeling zal de huid een boost geven waardoor de huid weer zal stralen.

Laserontharen Consult

Gratis
consult

Als nieuwe klant bieden wij je graag een gratis en vrijblijvend consult aan t.w.v. € 35,-. Via onderstaande knop is het heel eenvoudig om zelf een gratis consult in te plannen.

Boek jouw gratis consult

Kies je voor Cosmetique Totale
dan kies je voor:

✓ De beste medische lasers en peelings voor een snel resultaat
✓ Ervaren HBO Huidtherapeuten
✓ 200 locaties in Nederland, dus altijd één bij jou in de buurt
✓ Gratis en vrijblijvend intakegesprek
✓ Erkend door alle zorgverzekeraars