Peelings
met elk een eigen doel

Met een peeling verwijder je de dode huidcellen, waardoor jouw doffe huid weer kan gaan stralen. Elke peeling heeft zijn eigen doel; het stimuleren van collageen, huidvernieuwing, het verwijderen van dode huidcellen, het beschermen van de huid met antioxidanten en nog veel meer! Het resultaat van een medische peeling kan tot wel 4 weken aanhouden.  

Het belang van vitamine C 
voor jouw huid

Vitamine C, je hoort het vast vaak voorbijkomen. Maar wat doet vitamine C nu voor je huid? Iedereen schilt vast wel eens een appel en je kent het wel; je laat de appel iets te lang liggen en deze is bruin geworden. Maar wist je ook, wanneer je die appel na het schillen insmeert met een klein beetje sap van een citroen, deze niet bruin wordt? Dit is het effect van vitamine C, wat ook op je huid gebeurt. Met een vitamine C breng je antioxidanten in jouw huid om je huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf, en zal jouw huid stralen! Nu weet je zeker dat je goed voorbereid bent op de zomer.  

Vitamine C Huidverzorging

Inclusief gratis zonbescherming

Boek jij deze zomer de CT Summer Skin behandeling? Dan ontvang je van ons gratis Elementre Dry Touch Sun Protection; de favoriete zonbescherming van onze huidtherapeuten

  • SPF 50+ voor de beste zonbescherming
  • Beschermt tegen zowel uv-a en uv-b straling (verantwoordelijk voor huidveroudering en zonschade) 
  • Verhoogt de hydratatie van de huid en verlicht droogheid 
  • Vermindert talgophoping 
  • Helpt bij het verminderen van oxidatieve stress en ontstekingen

Elementre Zonnebrand Spf 50 Zonbescherming

Boek nu jouw afspraak

Wil jij een afspraak maken voor de CT Summer Skin? Dat kan op al onze locaties in Nederland! Een afspraak plan je makkelijk en snel online in.

Boek direct jouw afspraak