Wat is een Hydrafacial behandeling?

Bij de Hydrafacial Signature behandeling wordt de huid in de eerste stap grondig gereinigd en geëxfolieerd door een ontspannende peeling. Vervolgens worden onzuiverheden uit de poriën verwijderd met een intensief en pijnloos vacuüm. De huid wordt daarnaast intensief gevoed en gehydrateerd. De derde stap bestaat uit het toepassen van antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden in de huid om de huid een gezonde en frisse glow te geven. Ideaal voor fijne lijntjes, rimpels, een gedehydrateerde, vette of verstopte huid, vergrote poriën, pigmentvlekken, zonschade, onregelmatige huidskleur en textuur. Vrijwel geschikt voor iedere huid!

Gratis booster bij je behandeling

Breid de HydraFacial Signature uit met een booster. Deze boosters combineren de werkstoffen glycolzuur en salicylzuur en maken de behandeling nog effectiever! Deze combinatie zorgt voor een exfoliatie van de huid en de ingrediënten versterken elkaar om de beste resultaten te bieden. De boost biedt een diepe reiniging door dode huidcellen te verwijderen en vuil uit de poriën los te maken, en dat alles zonder de huid te irriteren.

Je ontvangt nu tijdelijk een luxe booster bij jouw behandeling gratis! Jouw huidspecialist maakt graag een behandelplan op maat aan de hand van jouw wensen en huidtype.

Hydrafacial 2

Boek nu jouw afspraak!

Ben jij toe aan een opfrisser voor jouw huid met direct zichtbaar resultaat? Maak dan direct jouw afspraak op onze locatie in Emmen en profiteer van onze actie!

Boek direct jouw afspraak