Hoe werkt het?

Je ontvangt van 15 maart t/m 15 juni een gratis oksels laserbehandeling (t.w.v. €65) als je langskomt voor een behandeling:

  • Onderbenen laseren
  • Bovenbenen laseren
  • Volledige benen laseren
Boek direct jouw behandeling

Prijs:

Het laseren van je benen is al mogelijk vanaf 209 euro per behandeling, hier ontvang je een gratis oksels laserbehandeling bij! Wil je nog meer voordeel? Schaf dan een pakket (5+1 gratis) aan en krijg de zesde behandeling helemaal gratis!

Gebied Reguliere prijs Actie Actieprijs
Onderbenen €209 Onderbenen + oksels €274 €209
Bovenbenen €260 Bovenbenen + oksels €325 €260
Benen volledig €415 Benen volledig + oksels €480 €415

 

Bij deze actie is het ook mogelijk om in termijnen te betalen.

Cadeau Goodiebag

Elementre goodiebag

Maak jij gebruik van deze actie? Dan krijg je een goedgevulde Elementre goodiebag cadeau met een Micellair Water (200ml) en Nourishing Cream (15ml) t.w.v. €40,-. Zo ga jij met een extra stralende huid de zomer tegemoet!

Hoe werkt definitief laser ontharen?

Tijdens de laserbehandeling worden de haarzakjes vernietigd door middel van lichtpulsen. Dit gebeurt heel nauwkeurig waarbij de puls begeleid wordt door het pigment in de haartjes. Geen andere huidstructuren worden beschadigd.

Dit verschilt per persoon. Gemiddeld zijn er zes tot tien behandelingen nodig voor de ontharing. Donker haar op een lichte huid is het meest effectief om te verwijderen.

Wij raden het af om tijdens de zwangerschap te laser ontharen. Het is onvoldoende bekend welke gevolgen het voor een ongeboren kind heeft. Ook ben je tijdens de zwangerschap gevoeliger. 

Laserontharen kan je huid gevoeliger maken voor de zon, wat het risico op verbranding en hyperpigmentatie kan verhogen en het moeilijker kan maken om de gewenste resultaten te krijgen. Toch kan je met de juiste bescherming gewoon behandeld worden in de zomer. We raden aan om tijdens de laser ontharingsbehandelingen blootstelling aan de zon (of zonnebanken) te vermijden en op de behandelde huid een SPF50 zonnebrand te gebruiken.

Ongeveer zes weken voordat je gaat laseren is het verstandig om te stoppen met harsen en/of epileren. Dan zorg je er namelijk voor dat de haren in het haarzakje volledig gegroeid zijn. Om het beste resultaat te behalen moet je namelijk genoeg haar hebben zodat het licht het haarzakje goed kan bereiken.

Het is de bedoeling dat je je scheert voorafgaand aan de behandeling. De haar moet kort genoeg zijn om het laserlicht goed door te leiden naar de haarwortel toe zodat deze voldoende energie krijgt en daardoor verhit raakt. Als de haren te kort zijn (of verwijderd zoals bij harsen) dan heeft de laser niets om zich door te laten geleiden. Onze huidtherapeuten zullen je alle details uitleggen tijdens een gratis consult.