Injectables

Opeens zie je de eerste lijntjes verschijnen. Wat? Nu al! Gelukkig mogen we ouder worden, maar we zien er niet graag ouder uit dan ons kalenderjaar aangeeft. Bij de een gaat de veroudering sneller dan de ander en dat kan komen door verschillende factoren die wij niet perse in de hand hebben. Injectables met botox en fillers kunnen rimpels en volumeverlies als gevolg van veroudering eenvoudig aanpakken. Maar wat houdt zo’n injectable behandeling nou precies in?

 

 

Injectables Behandeling Fillers

BOTOX

Boze fronslijntjes, terwijl je niet boos bent, of de neus- lippenplooi die steeds dieper wordt en een treurige uitstraling geeft? Deze veel voorkomende diepe rimpels worden eenvoudig behandeld met botox. Wat is botox precies, welke werking heeft het en wat zijn de voordelen en de nadelen van botox?

 

Botox Behandeling

Fillers

Diepe wallen onder ogen, of een sterke fronsrimpel aanwezig? Dan kan een fillers behandeling de oplossing zijn om het gezicht de jeugdige en frisse uitstraling terug te geven. Maar wat houdt zo’n behandeling met fillers nou eigenlijk in? En wat is een filler eigenlijk precies?

Lipfillers Nijmegen

Medische peelings

Wil jij af van grove poriën en vlekjes en je huid verbeteren. Dan is een medische peeling wellicht een oplossing. Met deze behandeling verbeter je de hydratatie van de huid (lijntjes, rimpels) en verminder acne en acne littekens. Wat is precies een medische peeling en wat gebeurt er dan met je huid? Is dit voor jou geschikt?

Medische Peeling