Botox behandelingen in Amsterdam
bij Cosmetique Totale

Vanaf een bepaalde leeftijd kunnen rimpels in het gezicht als storend ervaren worden. Juist productgebruik, lasertherapie en chemische peelings kunnen veel resultaat boeken in huidverbetering. Om bestaande rimpels de kans te geven zich te ontvouwen en nieuwe rimpels te voorkomen is het een mooie aanvulling om een Botox behandeling te ondergaan. Botox zorgt bijvoorbeeld bij een fronsrimpel behandeling ervoor dat de spier zich ontspant en we de frons niet meer in de huid kunnen trekken. Op deze manier kan de huidige rimpel verdwijnen en wordt de aanmaak van een nieuwe rimpel voorkomen. Daarnaast heeft botox een aantal medische indicaties. Veel voorkomende behandelgebieden van botox zijn:

 • Botox voorhoofd (verticale rimpels)
 • Botox fronsrimpels
 • Botox lippen (lipflip)
 • Botox kraaienpootjes
 • Afhangende mondhoeken
 • Hangend ooglid
 • Bunny Lines
 • Neustip
 • Wenkbrauwlift botox
 • Gummy smile
 • Nefertiti Lift
 • Tandenknarsen
 • Overmatige transpiratie

Botox is een uit de natuurlijk eiwit die de spier tijdelijk ontspant. Botulinetoxine wordt onder de huid geïnjecteerd en is vrijwel pijnloos. Wanneer botox in uiterst kleine hoeveelheden in specifieke gebieden worden geïnjecteerd, blokkeren de signalen tussen zenuw en spier. De spieren kunnen zich niet meer goed samentrekken en ontspannen zich, waardoor de huid gladder wordt en zijn de rimpels de kans krijgen zich te ontvouwen. Onze artsen die de botox behandeling in Amsterdam uitvoeren streven naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat. 

Regelmatig krijgen onze artsen in Amsterdam de vraag of een botox behandeling veilig is. Het antwoord is: ja. Als je je laat behandelen door een cosmetisch arts of chirurg met de juiste ervaring. Het is belangrijk dat de behandeling uitgevoerd wordt in een erkende kliniek. Onze KNMG artsen in Amsterdam zijn lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde waardoor ze een ontwikkeld cosmetisch inzicht hebben en op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in de cosmetische geneeskunde. 

Tijdens de gratis intake wordt besproken wat de mogelijkheden zijn. Aan de hand van jouw huid en jouw wensen wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld. De artsen in Amsterdam gaan voor een natuurlijk resultaat waarbij geldt; less is more. Afhankelijk van jouw wensen duurt een behandeling tussen de 15 en 30 minuten. Een botox behandeling is zo goed als pijnloos. Bij gevoelige gebieden kan een verdoving gebruikt worden. Na de behandeling is het resultaat direct zichtbaar. Echter kan de huid nog wat gezwollen zijn door de injecties. In enkele gevallen kan een blauw plekje ontstaan. Dit trekt na enkele dagen weg. Het uiteindelijke resultaat van de behandeling is na ongeveer twee weken zichtbaar. De zenuwblokkade die we met botox veroorzaken duurt ongeveer 3 tot 6 maanden. Herhaling zal dus mogelijk wenselijk zijn. 

Botox wordt gebruikt voor verschillende doeleinden. Naast de cosmetische behandelingen kun je met botox veel medische indicaties verhelpen. Zo kan botox helpen bij een gummy smile (zichtbaar tandvlees bij lachen), overmatig transpireren, migraine, tandenknarsen of kaakklemmen. 

Onze ervaren artsen kunnen met botox en fillers ervoor zorgen dat je er jonger en stralend uit ziet. Een filler behandeling kan vetkussentjes in de huid terugbrengen. Dit wordt bijvoorbeeld vaak ingezet bij donkere kringen onder de ogen of bij een traangoot behandeling voor een frisse uitstraling. Bekijk ook deze pagina voor meer informatie over filler behandelingen

Afspraak maken voor Botox
in Amsterdam

Ben je op zoek naar botox in Amsterdam? Bij onze best gewaardeerde cosmetische kliniek ben je op het juiste adres. Onze ervaren artsen stellen in een vrijblijvend consult een eerlijk advies op. Door deze persoonlijke aanpak ontstaan er natuurlijke en verfrissende resultaten. 

Voor een afspraak voor een botox behandeling in Amsterdam kun je online een gratis intakegesprek plannen, telefonisch contact opnemen of een email sturen. 

Tel. 085 902 2080
info@cosmetique-totale.nl

Tijdens het gratis consult in onze cosmetische kliniek wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld. De behandelend arts bekijkt jouw huid en geeft aan de hand van jouw wensen een passend advies. Indien gewenst kan de cosmetisch arts een afspraak maken voor een vervolg waarin de behandeling wordt uitgevoerd en een controle afspraak gepland wordt. 

 

Andere locaties waarop botox behandelingen worden uitgevoerd zijn:

 • Alphen aan den Rijn
 • Assen
 • Bussum 
 • Den Haag
 • Emmen
 • Eindhoven
 • Groningen
 • Rosmalen
 • Rotterdam
 • Wageningen
 • Zoetermeer
 • Zeist
 • Zwolle

Botox amsterdam
bereikbaarheid

Om een bezoek aan onze kliniek die in Amsterdam gevestigd is gemakkelijk te maken, hebben we de bereikbaarheid op een rijtje gezet.

OV
Cosmetique Totale Amsterdam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Wanneer je met de trein reist, adviseren we je om tram 5 te nemen vanaf het station. Vervolgens stap je uit aan de halte Van Boshuizenstraat, loop je naar de Zwaansvliet en sla je linksaf naar de Noordhollandstraat 71 waar onze cosmetische kliniek gevestigd zit. 

Auto / Parkeren
In de directe omgeving van Noordhollandstraat is voldoende parkeerruimte. Van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 - 19.00 uur geldt er betaald parkeren. In het weekend is parkeren doorgaans gratis.

Noordhollandstraat 71

1081 AS Amsterdam

Tel. 085 902 2080

info@cosmetique-totale.nl

Injectables Behandeling Frons Door Arts Ludy

Kies je voor Cosmetique Totale
dan kies je voor:

✓ De beste medische lasers en peelings voor een snel resultaat
✓ Ervaren hbo huidtherapeuten en geregistreerde artsen
✓ 200 locaties in Nederland, dus altijd één bij jou in de buurt
✓ Gratis en vrijblijvend intakegesprek
✓ Erkend door alle zorgverzekeraars

Afspraak maken voor
BOTOX® Amsterdam?

Wil jij meer weten over wat een behandeling met injectables voor jou kan betekenen? Maak dan nu een afspraak voor een gratis consult met onze plastisch chirurg of dermatoloog t.w.v. €75. Tijdens dit consult nemen wij rustig de tijd voor je en informeren je duidelijk over BOTOX® injectables en het te verwachten resultaat.

Maak een afspraak

Veel gestelde vragen over injectables

Injectables is een verzamelnaam voor de behandelingen met Botulinetoxine (botox) en fillers. Dit zijn stoffen die met een naald onder de huid worden geïnjecteerd met als resultaat een jonge en frisse uitstraling.

Het belangrijkste verschil is dat botox spieren verslapt. Hierdoor ontspannen de spieren zich en krijgen rimpels in de huid de kans zich te ontvouwen. Fillers zijn injecties met de lichaamseigen stof hyaluronzuur, om gebieden op te vullen. Fillers vullen de afnemende vetkussentjes onder de huid op en vervangen het verlies aan collageen.

De prijs van een botox behandeling hangt af van het gebied en de hoeveelheid vloeistof die gebruikt wordt. Dit bespreekt de cosmetisch arts voorafgaand de behandeling. Een botox behandeling is al mogelijk vanaf €95. 

Door onze samenwerking met cosmetisch KNMG artsen, plastisch chirurgen en dermatologen, ben jij bij Cosmetique Totale verzekerd van een compleet aanbod op het gebied van huidverbetering. Alle artsen en praktijken waar wij mee samenwerken vind je op deze pagina: Onze plastisch chirurgen en cosmetisch artsen

Een grote vraag van cliënten is: blijft het natuurlijk? Door social media, tv of het straatbeeld is er een verkeerd beeld over botox ontstaan. De mensen waarbij het duidelijk te zien is, is er vaak teveel behandeld waardoor een onnatuurlijk resultaat ontstaat. Mensen kunnen bang zijn dat ze er ook zo uit  komen te zien. Er zijn echter veel meer mensen waarbij je niet ziet dat ze behandeld zijn met botox, maar die wel een frisse en jonge uitstraling hebben. Dat is het resultaat waar onze artsen naar streven. 

Momenteel werken wij op verschillende vestigingen samen met cosmetisch artsen, plastisch chirurgen en dermatologen. Op de volgende Cosmetique Totale locaties kun je terecht voor botox en fillers. Boek hieronder direct jouw gratis consult voor injectables.