Injectables
Den Haag

Onder de noemer injectables vallen diverse behandelmogelijkheden, zoals botox en fillers.  Het verschil tussen Botuline Toxine (botox) en fillers is dat botox de spieren verslapt waardoor deze niet meer zichtbaar zijn. Fillers zorgen er juist voor dat diepe rimpels worden opgevuld. Voor een jeugdige frisse uitstraling of het aanpakken van die vervelende fronsrimpel bieden injectables Den Haag een mooie oplossing! Onze cosmetisch arts in Den Haag is gespecialiseerd in diverse injectables behandelingen. Zowel op het gebied van botox als van fillers zijn er verschillende mogelijkheden. De arts bespreekt tijdens een gratis consult wat jouw wensen zijn en zal op basis van een analyse van de huid samen met jou bepalen welke behandeling het beste bij je past. 

Lippen opvullen
Den Haag

Naast het uitvoeren van botox Den Haag behandelingen, is onze cosmetisch arts ook gespecialiseerd in fillers. Fillers zijn onder andere geschikt voor het opvullen van de lippen en het verbeteren van gezichtscontouren zoals de kaaklijn. Ook de traangoot of wallen kunnen behandeld worden met fillers. Veel vrouwen kiezen ervoor om hun lippen meer volume te geven door middel van lipfillers. Wil je zeker zijn van een mooi en natuurlijk resultaat? Kies dan voor lippen opvullen Den Haag bij Cosmetique Totale. Wij verzekeren jou van de beste zorg, zodat jij altijd tevreden de deur uit loopt.

Lippen Opvullen Den Haag 1.Jpg

Afspraak maken voor
BOTOX® Den Haag?

Wil jij meer weten over wat een behandeling met injectables voor jou kan betekenen? Maak dan nu een afspraak voor een gratis consult met onze plastisch chirurg of dermatoloog t.w.v. €75. Tijdens dit consult nemen wij rustig de tijd voor je en informeren je duidelijk over BOTOX® injectables en het te verwachten resultaat.

Maak een afspraak

BOTOX® Den Haag
Bereikbaarheid

OV

Cosmetique Totale Den Haag is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het centraal station Den Haag kun je tram 16 of 24 nemen en uitstappen bij halte Groot Hertoginnelaan. 

Auto

De huidkliniek van Cosmetique Totale in Den Haag is goed bereikbaar met de auto. In de omgeving kun je betaald parkeren. Voor een uitgebreide route kun je klikken op Route Cosmetique Totale Den Haag. 

Groot Hertoginnelaan 39
2517 EB Den Haag

Botox Den Haag