Rimpels verwijderen
door middel van botox

Botox is een veilige manier om rimpels te verwijderen. Al 30 jaar wordt het middel gebruikt door cosmetisch artsen en dermatologen voor een jonger uiterlijk. De botuline toxine (dit is de werkzame stof van botox) verlamt de behandelde spiertjes. De behandeling is heel plaatselijk en heeft geen effect op de rest van het lichaam.

Botox 
Bijwerkingen 

In de eerste week na de behandeling kan het behandelde gebied wat gevoelig zijn. Het kan dan beurs of stijf aanvoelen. Deze bijwerkingen zijn heel normaal en met ongeveer 10 dagen verdwenen. Mocht je hierna nog last hebben van beurs- of stijfheid, neem dan even contact op met jouw behandelend arts. Hij of zij helpt je dan graag verder. 

Botox 
bij Cosmetique Totale 

Het is belangrijk om te kiezen voor een geregistreerde arts wanneer je kiest voor een botox behandeling. Bij Cosmetique Totale werken wij op meerdere locaties samen met plastisch chirurgen en dermatologen die veel ervaring hebben in een botox behandeling. Zo ben je altijd verzekerd van de beste en meest complete zorg! Bij onze artsen kun je ook terecht voor al je vragen omtrent botox, fillers en andere cosmetische ingrepen.

Is Botox Veilig 1
Botox Veilig

Gratis consult 
BOTOX®

Wil jij meer weten over wat een behandeling met injectables voor jou kan betekenen? Maak dan nu een afspraak voor een gratis consult met onze plastisch chirurg of dermatoloog t.w.v. €75. Tijdens dit consult nemen wij rustig de tijd voor je en informeren je duidelijk over BOTOX® injectables en het te verwachten resultaat.

Maak een afspraak