Couperose
laserbehandeling

Voorheen werd couperose behandeld met een warme naald; een pijnlijke en tijdrovende behandeling. Pogingen om couperose te verbergen met crèmes en concealers pakt vaak ook niet goed uit. De huid reageert op agressieve ingrediënten of gaat verstoppen. Een goede oplossing op de lange termijn is een couperose laserbehandeling. Een verantwoorde behandeling met direct resultaat en geschikt voor de meest gevoelige huidtypen.

Na gemiddeld 1-5 laserbehandelingen, met een interval van 4-6 weken, zie je een algehele huidverbetering van 50-75%.

Camouflagetherapie door een huidtherapeut kan uiteraard ook een zinvolle aanvulling zijn om de ontsierende vaatjes overdag te verbergen.

 

Couperose Behandeling Laser

Kies je voor Cosmetique Totale
dan kies je voor:

✓ De beste medische lasers en peelings voor een snel resultaat
✓ Ervaren hbo huidtherapeuten
✓ 200 locaties in Nederland, dus altijd één bij jou in de buurt
✓ Gratis en vrijblijvend intakegesprek
✓ Erkend door alle zorgverzekeraars

Laserontharen Consult

Gratis
consult

Als nieuwe klant bieden wij je graag een gratis en vrijblijvend consult aan t.w.v. € 45,-. Via onderstaande knop is het heel eenvoudig om zelf een gratis consult in te plannen.

Boek jouw gratis consult

Resultaten
couperose behandeling

Bij Cosmetique Totale behalen onze huidtherapeuten met de nieuwste en veiligste lasers en behandelmethodes samen met jou de beste resultaten voor de behandeling van couperose. Graag laten we je zien hoe wij andere klanten al hebben kunnen helpen met een snelle en efficiënte oplossing voor hun couperose.

 • Resultaat na 2 behandelingen

  couperose behandelen resultaat Voor
  couperose laseren resultaat Na
 • Resultaat na 2 behandelingen

  Couperose Voor2 Voor
  Couperose Na2 Na
 • Resultaat na 3 behandelingen

  Cosmetique Totale Couperose (2) Voor
  Cosmetique Totale Couperose (3) Na

Hoe werkt een couperose behandeling?

Bij het behandelen van couperose gaan onze huidtherapeuten zorgvuldig aan de slag. Als eerst vindt er een gratis consult plaats waarbij de huidtherapeut zal beoordelen hoe de huid behandeld zal worden. Ook zal de huidtherapeut uitleg geven over de behandeling en wat je kunt verwachten.

De tweede stap is de behandeling. Een behandeling duurt gemiddeld een halfuur (afhankelijk van het te behandelen gebied). De huid wordt ingesmeerd met een gel, die dient ervoor om het laserlicht te geleiden. Ook geeft deze gel een fijne koeling. Dan wordt met de laser de couperose behandeld. Het gevoel kun je vergelijken met kleine speldenprikjes. Tijdens de behandeling zie je sommige vaatjes al meteen verdwijnen!

Na de behandeling kan de huid wat rood en warm aanvoelen. Sommige vaatjes zullen direct verdwenen zijn, andere blijven nog wat langer zichtbaar. Na 2-3 weken is het resultaat goed zichtbaar. Soms is een vervolgbehandeling na 6-8 weken nodig voor een optimaal resultaat.