Filler behandeling in Zwolle bij Cosmetique Totale

In onze kliniek in Zwolle werken gekwalificeerde huidspecialisten, die graag helpen om jouw huid te laten stralen. Omdat wij een compleet pakket aan huidverbeterende behandelingen willen aanbieden aan onze klanten, kun je bij ons ook terecht voor cosmetische behandelingen zoals botox en fillers, ook wel injectables genoemd. Met botox en filler behandelingen is het mogelijk om de rimpels in jouw gezicht te verwijderen of te verminderen, maar het is ook mogelijk om delen in je gezicht juist te accentueren. Bijvoorbeeld door het opvullen van lippen, jukbeenderen of een strakkere kaaklijn. Bij deze behandelingen worden fillers gebruikt. Een filler is een injectie met de lichaamseigen stof: hyaluronzuur. Injectable behandelingen bij Cosmetique Totale Zwolle worden altijd uitgevoerd door een ervaren en gespecialiseerde cosmetisch arts en er wordt altijd gebruik gemaakt van tijdelijke fillers. Na de behandeling is direct resultaat zichtbaar.

Afspraak maken voor Filler behandeling Zwolle

Ben je enthousiast geworden en wil je graag een afspraak inplannen voor een injectables behandeling in onze kliniek in Zwolle? Dan kun je een gratis consult boeken via onze website, e-mail of per telefoon. Tijdens een vrijblijvend consult bespreekt de arts de mogelijkheden van de cosmetische behandelingen met je. Er wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld aan de hand van jouw huid en jouw wensen. Onze artsen gaan altijd voor een natuurlijk resultaat en houden rekening met de bestaande mimiek van jouw gezicht. Ook kun je tijdens het intakegesprek al jouw vragen stellen over de behandeling. Een filler behandeling is een relatief kleine ingreep en duurt gemiddeld 30 minuten. Tijdens een follow up afspraak in onze kliniek worden de resultaten besproken en wordt er gekeken of je tevreden bent.

Gratis Consult Fillers Zwolle

Wanneer een Filler behandeling?

Fillers worden gebruikt wanneer je bepaalde delen in je gezicht wil accentueren. De naam zegt het natuurlijk eigenlijk al; het vult jouw gezicht op. Zo wordt dit veelal gebruikt om de lippen op te vullen (lip fillers), maar ook de jukbeenderen, kaaklijn, neuslippenplooi, marionetlijnen, ingevallen wangen en rimpels zijn gebieden waar fillers veel gebruikt worden. Onze cosmetisch artsen in Zwolle werken altijd met veilige producten. Er wordt altijd gebruik gemaakt van hyaluronzuur fillers. Dit zijn tijdelijke (niet permanente) fillers, gemaakt uit een lichaamseigen stof: hyaluronzuur. Deze stof wordt in de huid geïnjecteerd.

Tegenwoordig is het bij onze kliniek in Zwolle ook mogelijk om een liquid facelift uit te voeren met fillers. Hiervoor hoef je geen operatieve behandeling te ondergaan, maar bereik je toch het gewenste resultaat van een facelift. Een liquid facelift kleine ingreep, waar met kleine prikjes hyaluronzuur in en onder de huid wordt ingespoten. Hiermee bereiken we een heel natuurlijk resultaat, zonder chirurgische ingreep.

Lip Fillers Zwolle

Bereikbaarheid filler kliniek Zwolle

Wil je graag een afspraak inplannen? Om een consult te plannen in onze cosmetische klinieken voor fillers kun je online een gratis consult plannen, telefonisch contact opnemen of een email sturen.

Om een bezoek aan onze kliniek in Zwolle gemakkelijk te maken, hebben we de bereikbaarheid voor je gespecificeerd.

OV
Om Cosmetique Totale aan de Forelkolk 31 te bereiken kun je het beste uitstappen bij station Zwolle. Vanaf daar is het nog 17 minuten lopen naar de vestiging. Buslijn 14 stopt voor de deur.

Auto / Parkeren
In de directe omgeving van de Forelkolk kun je voor de deur gratis parkeren.

Cosmetique Totale Zwolle
Forelkolk 31
8017 PM Zwolle

Tel. 085 902 2080
info@cosmetique-totale.nl

Vestiging Zwolle 1

Veel gestelde vragen
Fillers Zwolle

Fillers bestaan uit de lichaamseigen stof hyaluronzuur. Deze stof zorgt ervoor dat de afnemende vetkussentjes weer opgevuld worden, waardoor je de jeugdige vorm van het gezicht terug ziet komen. Fillers worden vaak gebruikt voor het opvullen van diepliggende wallen of het accentueren van de jukbeenderen, waardoor het volume en de volheid van een jong gezicht weer terugkomt. Ook deze injectable wordt bij ons gezet door een ervaren cosmetisch arts.

Er zijn verschillende soorten filler behandelingen mogelijk. Het is ook mogelijk om zones te combineren. Een overzicht met alle kosten van fillers vind je hier. 

Voor meer volume in je lippen is een filler een uitkomst. De vloeistof wordt via een kleine naald ingespoten op plekken in en rondom de lippen. Onze gecertificeerde en ervaren arts kan goed bepalen op welke plekken meer volume nodig is om het gewenste effect te krijgen.