PROFHILO BEHANDELING BIJ COSMETIQUE TOTALE

Een behandeling met Profhilo wordt bij Cosmetique Totale uitgevoerd door een cosmetisch arts die gespecialiseerd is in injectables. Een Profhilo behandeling bestaat uit kleine injecties met hyaluronzuur. Ondanks dat er bij filler behandelingen ook gebruik gemaakt wordt van dezelfde stof, is een Profhilo behandeling niet hetzelfde als een filler behandeling, want de huid wordt namelijk niet opgevuld. Door het toedienen van kleine injecties met hyaluronzuur stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. De dermale cellen in de huid worden zeer effectief gevoed, wat deze behandeling een echte anti aging behandeling maakt. De unieke behandeling zorgt al in de eerste weken na de behandeling voor zichtbaar resultaat. Na ongeveer 4 – 8 weken is de huid zichtbaar strakker! De behandeling is veilig en nauwelijks pijnlijk. Onze cosmetisch arts is gespecialiseerd in injectables en zal jou altijd eerst tijdens een gratis en vrijblijvend consult uitleggen hoe de behandeling werkt. 

De verschillende behandelgebieden voor Profhilo zijn: 

  • Het gezicht
  • De hals
  • Decolleté 
  • De armen 
  • De handen

WAT IS PROFHILO?

Een Profhilo behandeling bestaat uit injecties met puur hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een vochtbindende stof die van nature al in onze huid voorkomt. Echter, zodra we ouder worden, neemt deze lichaamseigen stof af, waardoor de huid verslapt en er ouder uitziet. Profhilo wordt op meerdere plekken in de huid aangebracht, dit wordt de BAP techniek genoemd. Hierover lees je verderop meer. Profhilo stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, daardoor wordt de huid strakker. Profhilo is geen filler; het creeërt dus geen volume. Wel kan een filler of botox behandeling gedaan worden in combinatie met Profhilo. Het hyaluronzuur in Profhilo zorgt voor hydratatie op een diep niveau in de huid en het verbetert de huidstructuur en teint. Na een behandeling zal de huid er weer stralend uitzien!

Profhilo Anti Aging Behandeling

DE PROFHILO BAP TECHNIEK

Hoe gaat een Profhilo behandeling in zijn werk? Voorafgaand aan de behandeling vindt er een gratis en vrijblijvend consult plaats met onze cosmetisch arts. Ook worden er foto’s gemaakt voor in jouw dossier, zodat we het resultaat goed kunnen bekijken. De anti aging  behandeling zelf bestaat uit het plaatsen van een aantal injecties in het gebied dat je graag behandeld wil hebben. We werken bij deze behandeling met de BAP techniek, waarbij de injecties op verschillende plekken worden verdeeld. Deze verdeling zorgt ervoor dat de Profhilo zich vanzelf optimaal verspreid in de verschillende huidlagen, waardoor verbeteringen zichtbaar blijven. De behandeling is nauwelijks pijnlijk en direct na de behandeling gaat jouw huid al aan de slag met de aanmaak van collageen en elastine. Dit proces zal in de eerste weken na de behandeling voortzetten. Profhilo is een innovatieve behandeling die weinig tot geen mogelijke neveneffecten heeft. Na de behandeling kan de huid wel wat gevoelig zijn en er kunnen wat blauwe plekken ontstaan, maar verder zul je geen downtime ervaren. Mocht je vragen hebben, dan kun je deze altijd bij jouw behandelend arts stellen.

DE KOSTEN VAN EEN PROFHILO BEHANDELING

Ben je toe aan een snelle opfrisser en hydratatie boost van jouw gezicht, hals, decolleté, of handen? Kies dan voor een Profhilo behandeling. Met Profhilo verbeter je de kwaliteit van jouw huid en zorg je ervoor dat deze er weer gezonder en stralender uit gaat zien. We adviseren om deze behandeling na 3 tot 4 weken te herhalen, zodat de aanmaak van collageen en elastine extra wordt gestimuleerd. De kosten van een Profhilo behandeling zijn terug te vinden op onze injectables prijslijst.

Boek een gratis consult

 

 

Kosten Profhilo Behandeling