Laser behandeling oksels ontharen bij Cosmetique Totale

Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in het pijnloos en effectief verwijderen van overmatige haargroei onder de oksels. Het laser ontharen van de oksels is maatwerk en daarom wordt er voorafgaand aan de laserbehandeling ontharen altijd een persoonlijk behandelplan opgesteld.

Tijdens het gratis en vrijblijvende intakegesprek bespreek je met de huidtherapeut wat de beste behandeling voor je is en welk resultaat je wilt bereiken. De huidtherapeut legt je alles uit over de behandeling en onze lasers die we gebruiken bij de definitieve ontharing.

Voordat je je oksels laat laseren is het belangrijk om te weten of je bepaalde medicatie gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft. Wanneer alles besproken is, kan de laser ontharen behandeling beginnen.

De dag vóór de oksel laserbehandeling scheer je het te behandelen gebied. Zodoende kunnen we op de meest effectieve manier het okselhaar laseren.

Oksels Laseren

Voordelen van oksels laseren

Je oksels laten laseren kent meerdere voordelen. Bij het laseren van je oksels wordt het haar, inclusief de haarzakjes vernietigd. Hierdoor kunnen er geen nieuwe haren terug groeien. De voordelen op een rijtje:

  • Vermindering van haargroei
  • Langduriger resultaat dan scheren, epileren of harsen
  • Minder pijn en irritatie aan de huid dan andere methoden
  • Geen rode bultjes of ingegroeide haren meer

Kosten oksels laseren

Het laseren van de oksels kan bij Cosmetique Totale voor een voordelig tarief. Hiernaast hebben wij ook regelmatig acties waarbij je profiteert van nog meer korting op oksels laseren. Ben je benieuwd naar de kosten oksels laseren? Bekijk dan hier onze prijslijst ontharen.

Oksels Laseren Prijs

HOE WERKT DEFINITIEF ONTHAREN VAN DE OKSELS

Stap 1: Gratis en vrijblijvend consult

Bij het laser ontharen gaan onze huidtherapeuten zorgvuldig aan de slag. Als eerst vindt er een gratis consult plaats waarbij de huidtherapeut zal beoordelen hoe de huid behandeld zal worden en welke laser het meest geschikt is. Ook zal de huidtherapeut uitleg geven over de behandeling en wat je kunt verwachten.

Stap 2: De behandeling

De tweede stap is de behandeling. Bij iedere afspraak zal de huid goed schoongemaakt worden en de haartjes weg worden geschoren. Een behandeling duurt gemiddeld een half uur (afhankelijk van het te behandelen gebied). Het gevoel tijdens de behandeling is te vergelijken met kleine tikjes, die nagenoeg pijnloos zijn. Met behulp van lasertherapie worden de haartjes vanaf de haarwortel vernietigd.

Stap 3: Nazorg en vervolgbehandelingen

Na de behandeling raden we aan om een aantal dagen de zon te vermijden en de huid goed te beschermen met een SPF. Na ongeveer zes weken vindt de volgende behandeling plaats.

Overige laser ontharen behandelingen

Cosmetique Totale is de expert op het gebied van laser ontharen behandelingen. Wij beschikken over de meest geavanceerde apparatuur en de benodigde specialistische kennis. Naast de oksel laserbehandeling, bieden wij ook laser ontharen voor andere behandelgebieden aan, zoals de bovenlip, bikinilijn, het gelaat en bij mannen de rug en de baardstreek.

Veel gestelde vragen over ongewenste haargroei en je oksel laseren.

Het gevoel tijdens de behandeling is te vergelijken met kleine tikjes, die nagenoeg pijnloos zijn.

Het aantal benodigde behandelingen ligt gemiddeld tussen zes tot tien behandelingen. Dit is afhankelijk van jouw huid- en haartype. Donker haar op een lichte huid is bijvoorbeeld het meest effectief om te verwijderen. Tijdens het intakegesprek wordt ingeschat hoeveel behandelingen vereist zijn. 

Voor een effectieve behandeling is het de bedoeling dat je je scheert voorafgaand aan de behandeling. De haren moeten kort genoeg zijn om het laserlicht goed door te leiden naar de haarwortel toe zodat deze voldoende energie krijgt en daardoor verhit raakt. Als de haren te kort zijn (of verwijderd zoals bij harsen) dan heeft de laser niets om zich door te laten geleiden. Onze huidtherapeuten zullen je alle details uitleggen tijdens een gratis consult.

De beste laser is de laser die het beste bij jouw huid- en haartype past. Wij beschikken over de IPL, Alexandrite, Diode en Nd:Yag. Al onze lasers hebben het strenge FDA keurmerk. Zo hebben wij altijd een laser in huis die het beste bij jou en de behandeling past.