Ontharen zonder pijn?
Hoe werkt definitieve ontharing?

De laserbehandeling ontharing werkt op basis van lichtenergie. Met de laser wordt er licht naar het haarzakje gestuurd, wat wordt omgezet in warmte. Deze warmte maakt het haarzakje kapot. De gekoelde behandelkop zorgt daarbij voor nog meer comfort. Pijnloos ontharen is nu mogelijk voor iedereen! Het maakt niet uit of je jouw oksels, bikinilijn, kin, bovenlip of het hele gezicht wil laten ontharen, het is allemaal mogelijk en 100% pijnvrij! Voor meer informatie over definitief ontharen zonder pijn of een persoonlijk advies kunt je nu kosteloos een afspraak maken met een van onze huidtherapeuten bij jou in de buurt!

Wordt een pijnloze laserbehandeling ontharing vergoed?

De pijnloze ontharingsbehandelingen worden door zorgverzekeraars vergoed, omdat wij alleen werken met gekwalificeerde en geregistreerde HBO huidtherapeuten. In de meeste gevallen heb je geen verwijzing van een arts of dermatoloog nodig voor een behandeling definitieve ontharing. Onze medisch specialisten kunnen zelf de screening uitvoeren en de verwijzing uitschrijven voor uw zorgverzekeraar.

Bekijk hier de kosten voor pijnloos ontharen per gebied.

Laserontharen Consult

Gratis
consult

Als nieuwe klant bieden wij je graag een gratis en vrijblijvend consult aan t.w.v. € 45,-. Via onderstaande knop is het heel eenvoudig om zelf een gratis consult in te plannen.

Boek jouw gratis consult