Schaamstreek laseren bij Cosmetique Totale

Het laseren van de schaamstreek wil je op een pijnloze en effectieve manier laten doen. Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in het verwijderen van haargroei van de schaamstreek. De haargroei van de schaamstreek varieert per persoon. Het laseren van de schaamstreek is daarom maatwerk.

Onze huidspecialisten stellen altijd een persoonlijk behandelplan op voorafgaand aan de laserbehandeling. Tijdens het gratis en vrijblijvende intakegesprek bespreek je met de huidtherapeut wat de beste behandeling voor is voor jou. De huidtherapeut legt je alles uit over de behandeling, onze lasers en het verwachte eindresultaat.
Voordat je je schaamstreek laat laseren is het belangrijk om te weten of je bepaalde medicatie gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft. Wanneer alles besproken is, kan de laser ontharen behandeling beginnen.

Om op de meest effectieve manier de schaamstreek te laseren vragen we je één dag voor de behandeling het gebied te scheren.

De voordelen van schaamhaar laseren

Steeds meer vrouwen en mannen kiezen ervoor om hun schaamstreek definitief te ontharen. Het wekelijks scheren, waxen of epileren van de schaamstreek kan leiden tot rode bultjes, jeuk , ingegroeide haren en irritaties. De voordelen op een rijtje:

  • Vermindering van haargroei
  • Langduriger resultaat dan scheren, epileren of harsen
  • Minder pijn en irritatie aan de huid dan andere methoden
  • Geen rode bultjes of ingegroeide haren meer
  • Ook geschikt voor donkere huidtypes

Kosten schaamstreek laseren

Het laseren van de schaamstreek kan bij Cosmetique Totale voor een voordelig tarief. Hiernaast hebben wij ook regelmatig acties waarbij je profiteert van nog meer korting op schaamstreek laseren. Ben je benieuwd naar de kosten van het laseren van de schaamstreek? Klik dan hier

Hoe werkt het definitief ontharen van de schaamstreek

Bij het ontharen van de schaamstreek passen wij drie stappen toe.

Stap 1: Gratis en vrijblijvend consult
Bij de schaamstreek laser behandeling gaan onze huidtherapeuten zorgvuldig aan de slag. Als eerst vindt er een gratis consult plaats waarbij de huidtherapeut zal beoordelen hoe de huid behandeld zal worden en welke laser het meest geschikt is. Ook zal de huidtherapeut uitleg geven over de behandeling en wat je kunt verwachten.

Stap 2: De behandeling
De tweede stap is de laserbehandeling. Bij iedere afspraak zal de huid goed schoongemaakt worden en de haartjes weg worden geschoren. Een behandeling van de schaamstreek duurt gemiddeld een half uur (afhankelijk van het te behandelen gebied). Het gevoel tijdens de behandeling is te vergelijken met kleine tikjes, die nagenoeg pijnloos zijn. Met behulp van lasertherapie worden de haartjes vanaf de haarwortel vernietigd. Na de behandeling wordt de huid gekoeld.

Stap 3: Nazorg en vervolgbehandelingen
Na de behandeling van de schaamstreek raden we aan om een aantal dagen de zon te vermijden en de huid goed te beschermen met een SPF. Na ongeveer zes tot 8 weken vindt de volgende behandeling plaats.

Overige laser ontharen behandelingen

Cosmetique Totale is de expert op het gebied van laser ontharen behandelingen. Wij beschikken over de meest geavanceerde apparatuur en de benodigde specialistische kennis. Naast de schaamstreek laserbehandeling, bieden wij ook laser ontharen voor andere behandelgebieden aan:

  • Oksels laseren
  • Bovenlip laseren
  • Bikinilijn laseren
  • Bij mannen de rug en de baardstreek.

Wil je meerdere gebieden tegelijk laten behandelen, dan kan dat bij ons.

Veel gestelde vragen over ongewenste haargroei van de schaamstreek

Het laseren van je schaamhaar is zeer effectief en pijnloos met een gladde huid als resultaat.

Zelf je schaamlippen ontharen kan pijnlijk zijn. Door het gebruik van de beste lasers zijn wij in staat om je schaamlippen pijnloos en effectief te ontharen.

Het gevoel tijdens de behandeling is te vergelijken met kleine tikjes, die nagenoeg pijnloos zijn.

Het aantal benodigde behandelingen ligt gemiddeld tussen zes tot tien behandelingen. Dit is afhankelijk van jouw huid- en haartype. Donker haar op een lichte huid is bijvoorbeeld het meest effectief om te verwijderen. Tijdens het intake gesprek wordt ingeschat hoeveel behandelingen vereist zijn.

Voor elk huidtype hebben wij een geschikte laser. Wij kunnen de schaamstreek met een lichte huidskleur als donkere huidskleur behandelen.

Voor het laseren van de schaamstreek kunnen meerdere lasers gebruikt worden. Onze huidspecialisten stellen een behandelplan op met de laser die het beste bij jouw huid- en haartype past. Wij beschikken over de IPL, Alexandrite, Diode en Nd:Yag. Al onze lasers hebben het strenge FDA keurmerk. Zo hebben wij altijd een laser in huis die het beste bij jou en de behandeling past.