Laser ontharen Zwolle

Ben je woonachtig in Zwolle en omstreken en wil je graag permanent van ongewenste haargroei af? Voor laser ontharing in Zwolle kan je terecht bij Cosmetique Totale. Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in laser ontharen.

Bij Cosmetique Totale werken we met de beste en nieuwste medische lasers. Zo kan je permanent en pijnloos afkomen van ongewenste beharing.

Laser ontharen in Zwolle bij Cosmetique Totale

Heb je geen zin meer om altijd te moeten scheren, epileren of harsen? Bij Cosmetique Totale in Zwolle hebben we de oplossing tegen ongewenste haargroei. Onze huidtherapeuten werken met de beste medische lasers en zijn gespecialiseerd in laserontharing en meer!

Voorafgaand aan een laserontharing behandeling kijkt de huidtherapeut naar jouw huid en haartype, vertelt zij hoe de behandeling verloopt en kan jij al je vragen stellen.

Lasert Ontharen Zwolle

Hoe werkt laser ontharen?

Laserontharing is de meest effectieve manier om permanent van ongewenste haargroei af te komen. De medische laser creëert een sterke lichtstraal die via het pigment van de haar naar het haarzakje geleid wordt. In het haarzakje komt de warmte van de laser vrij, wat het zakje op een veilige manier kapot maakt. Hierdoor zal er ook geen nieuwe haar meer gaan groeien en zeg je dag tegen je ongewenste haren.

Kies je voor ontharing met een laser, dan zal deze vorm van permanente ontharing je veel plezier geven. Voor het definitief verwijderen van ongewenste haargroei zijn meerdere behandelingen nodig. Je haren groeien in een cyclus, welke zich elke 6 weken herhaalt. Hierom raden wij je ook aan om ongeveer elke 6 weken langs te komen voor een behandeling. Door regelmatig langs te komen weet je zeker dat elk haarzakje een keer aan de beurt komt.

Na de behandeling laser ontharen is het belangrijk dat je niet te veel in de zon komt. Tijdens de laserbehandeling komt er warmte in je huid, wat er eerst uit moet. Dit proces voel je niet direct, maar het is wel belangrijk om hier rekening mee te houden. Juist daarom is het verstandig om na de zomer te beginnen met laser ontharen. Zo kan je er de volgende zomer gelijk van genieten!

laser ontharen kosten

De kosten voor laser ontharen zijn afhankelijk van de grootte van het gebied dat je wil laten laser ontharen en de tijd die nodig is voor de behandeling. Zo is een behandeling voor de hele armen of benen duurder dan een behandeling voor alleen je oksels of bikinilijn.

In onze prijslijst hebben wij de meest voorkomende gebieden beschreven met de bijbehorende kosten. Wil jij graag een gebied laten laser ontharen, maar staat dat gebied er niet bij? Kom dan langs voor een gratis intakegesprek bij onze huidtherapeut. Op basis van jouw wensen kunnen we samen een pakket samenstellen.

Benieuwd naar onze prijzen voor laser ontharen? Bekijk hier onze prijslijst: kosten laser ontharen

Hoe werkt definitief ontharen in Zwolle?

Stap 1: Gratis en vrijblijvend consult
Bij het laser ontharen gaan onze huidtherapeuten zorgvuldig aan de slag. Als eerst vindt er een gratis consult plaats waarbij de huidtherapeut zal beoordelen hoe de huid behandeld zal worden en welke laser het meest geschikt is. Ook zal de huidtherapeut uitleg geven over de behandeling en wat je kunt verwachten.

Stap 2: De behandeling
De tweede stap is de behandeling. Bij iedere afspraak zal de huid goed schoongemaakt worden en de haartjes weg worden geschoren. Een behandeling duurt gemiddeld een half uur (afhankelijk van het te behandelen gebied). Het gevoel tijdens de behandeling is te vergelijken met kleine tikjes, die nagenoeg pijnloos zijn. Met behulp van lasertherapie worden de haartjes bij de haarwortel vernietigd.

Stap 3: Nazorg en vervolgbehandelingen
Na de behandeling raden we aan om een aantal dagen de zon te vermijden en goed te beschermen met een SPF. Na ongeveer 6 weken vindt de volgende behandeling plaats.

Bereikbaarheid Cosmetique Totale Zwolle

OV
Om Cosmetique Totale aan de Forelkolk 31 te bereiken kun je het beste uitstappen bij station Zwolle. Vanaf daar is het nog 17 minuten lopen naar de vestiging. Buslijn 14 stopt voor de deur.

Auto / Parkeren
In de directe omgeving van de Forelkolk kun je voor de deur gratis parkeren.

Cosmetique Totale Zwolle
Forelkolk 31
8017 PM Zwolle
Tel. 085 902 2080
info@cosmetique-totale.nl

Laser Ontharen Zwolle