Welke peeling is nu het beste?

Er bestaan verschillende soorten peelings: TCA peeling, Glycolzuur peeling, chemische peeling, medische peeling, diepe peeling etc. Zoals je ziet zijn er veel mogelijkheden. Door al deze mogelijkheden kunnen specialisten hele mooie resultaten behalen op verschillende huidtypes en huidskleuren. Let wel op: zorg voor de best mogelijke peeling en een ervaren paramedisch specialist. Alleen zo ben je van kwaliteit verzekerd, want het gaat wel om jouw huid!

Kwaliteitsgarantie peeling behandeling

Bij Cosmetique Totale gaan we altijd voor de beste zorg voor jouw huid. Wij geven daarom de garantie dat wij altijd werken met hoogstaande medische peelings en dat de behandelingen altijd worden uitgevoerd door ervaren hbo huidtherapeuten.

De kosten voor het verwijderen van acne en/of acne littekens kunnen door jouw zorgverzekeraar worden vergoed, ook zonder doorverwijzing van een arts of dermatoloog.

De prijzen hieronder zijn per behandeling

Peeling 30min 45min
Mask peeling €79 €99
Milk peeling treatment €79 €99
Mandelic peeling €79 €99
Cosmo peeling TCA (12%, 15% en 18%) €159 €179
Renophase peeling  €99 €125
Vitamine C peeling   €135
Mela peeling (melasma)   €289
Mela Peel Forte (melasma)   €289
Cosmo Peel Forte   €525

 

Met uitzondering van de Cosmo Peel Forte, zijn er meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

Peeling prijs op maat 

Op onze prijslijst staan de meest voorkomende peelings. Heb je vragen over de prijs van een peeling die niet vermeld staat op onze prijslijst, of weet je niet welke peeling het meest geschikt is voor jou? Dan adviseren we je om een gratis consult in te plannen bij een van onze huidtherapeuten. Zij kunnen dan jouw huid bekijken en je direct vertellen welke peeling het meest geschikt is voor jou en wat de kosten van de peeling zal zijn. In sommige gevallen worden de kosten van een peeling door jouw zorgverzekeraar vergoed. Wij kijken graag voor je na of dit ook bij jou het geval is.

Laserontharen Consult

Gratis
consult

Als nieuwe klant bieden wij je graag een gratis en vrijblijvend consult aan t.w.v. € 45,-. Via onderstaande knop is het heel eenvoudig om zelf een gratis consult in te plannen.

Boek jouw gratis consult