Wanneer kies ik voor een TCA peeling?

De TCA peeling is geschikt voor elk huidtype en werkt mede door het huidoppervlak te egaliseren. De peeling wordt ingezet bij huidveroudering, acne, acnelittekens, pigmentproblemen en grove poriën. Nadat de huid hersteld is, oogt zij gladder, frisser en zachter.

Hoe werkt 
een TCA behandeling?

De huid wordt op een milde wijze gereinigd. De huid wordt op de TCA peeling voorbereid door het aanbrengen van een primer. Vervolgens worden er één tot meerdere laagjes TCA vloeistof op de huid aangebracht. Dit geeft een licht tot intensief prikkelende sensatie op de huid. Als de vloeistof is uitgewerkt, wordt de huid gekoeld en wordt de huid nabehandeld met een intensieve retinol. Indien nodig wordt er een zonnebrandcrème aangebracht om de huid te beschermen.

Voor het gewenste resultaat wordt een kuur geadviseerd, afhankelijk van het huidprobleem. Gemiddeld zijn er 3-6 behandelingen nodig met tussenpozen van enkele weken.

Na de behandeling
Na de behandeling voelt de huid warm en ziet er rood uit. In de volgende 7 dagen kan de huid strak aanvoelen en in deze periode kan er een lichte tot intensieve schilfering ontstaan. Deze schilfering begint meestal rond de mond, kin, wangen en rond de ogen. De hals en het voorhoofd vervellen als laatst.

Welk resultaat kun je verwachten van een TCA Peeling?

De huidstructuur verbetert en oppervlakkige rimpeltjes worden gladder. Ook ziet de huid er egaler uit, pigmentvlekjes verminderen. Verder vervagen huidoneffenheden zoals rode plekjes en kleine littekens.

TCA Peeling Cosmetique Totale
Laserontharen Consult

Gratis
consult

Als nieuwe klant bieden wij je graag een gratis en vrijblijvend consult aan t.w.v. € 45,-. Via onderstaande knop is het heel eenvoudig om zelf een gratis consult in te plannen.

Boek jouw gratis consult