Injectables
Rotterdam

Onder de naam injectables vallen diverse behandelmogelijkheden, zoals botox en fillers.  Het verschil tussen Botuline Toxine (botox) en fillers is dat botox de spieren verslapt waardoor deze niet meer zichtbaar zijn. Fillers zorgen er juist voor dat diepe rimpels worden opgevuld. Voor een jeugdige frisse uitstraling of het aanpakken van die vervelende fronsrimpel bieden injectables Rotterdam een mooie oplossing! Onze cosmetisch arts in Rotterdam is gespecialiseerd in diverse injectables behandelingen. Zowel op het gebied van botox als van fillers zijn er verschillende mogelijkheden. De arts bespreekt tijdens een gratis consult wat jouw wensen zijn en zal op basis van een analyse van de huid samen met jou bepalen welke behandeling het beste bij je past. 

Lippen opvullen
Rotterdam

Naast het uitvoeren van botox Rotterdam behandelingen, is onze cosmetisch arts ook gespecialiseerd in fillers. Fillers zijn onder andere geschikt voor het opvullen van de lippen en het verbeteren van gezichtscontouren zoals de kaaklijn. Ook kunnen de traangoot of wallen behandeld worden met fillers. Veel vrouwen kiezen ervoor om hun lippen meer volume te geven door middel van lipfillers. Wil je zeker zijn van een mooi en natuurlijk resultaat? Kies dan voor lippen opvullen Rotterdam bij Cosmetique Totale. Wij verzekeren jou van de beste zorg, zodat jij altijd tevreden de deur uit loopt.

Injectables Rotterdam
Botox Den Haag ABC Clinic

Afspraak maken voor
BOTOX® Rotterdam?

Wil jij meer weten over wat een behandeling met injectables voor jou kan betekenen? Maak dan nu een afspraak voor een gratis consult met onze plastisch chirurg of dermatoloog t.w.v. €75. Tijdens dit consult nemen wij rustig de tijd voor je en informeren je duidelijk over BOTOX® injectables en het te verwachten resultaat.

Maak een afspraak

BOTOX® Rotterdam
Bereikbaarheid

OV
Om Cosmetique Totale aan de Jonker Fransstraat 114a te bereiken kun je het beste uitstappen bij station Rotterdam Blaak. Vervolgens loop je naar het noordoosten op de Blaak richting de Kolk. Sla linksaf naar de Kolk. Sla rechtsaf naar de Hoogstraat. Sla linksaf naar de Botersloot. Sla rechtsaf voor de Meent en vervolgens vervolg je je weg naar de Jonker Fransstraat. 

Auto / Parkeren
In de directe omgeving van de Jonker Fransstraat 114a zijn parkeergarages. Ook kun je voor de deur betaald parkeren. 

Jonker Fransstraat 114a
3031 AX Rotterdam

Botox Rotterdam