Focused Dots
Nabehandeling

Na de pico laserbehandeling volgt een nabehandeling met Focused Dots. Door het gebruik van Focused Dots zijn er minder tattoo laserbehandelingen nodig en worden eventuele littekens vermindert of zelfs verwijdert. Je huid zal zichtbaar sneller herstellen. Ook neemt de kans op blaren na een tattoo laserbehandeling maar liefst met 70% af!

Focused Dots Nabehandeling Laser
Laserontharen Consult

Gratis
consult

Als nieuwe klant bieden wij je graag een gratis en vrijblijvend consult aan t.w.v. € 35,-. Via onderstaande knop is het heel eenvoudig om zelf een gratis consult in te plannen.

Boek jouw gratis consult

Bekijk hier onze informatieve video's over tatoeage verwijderen

Tattoo verwijderen
Kleur tattoo verwijderen

Veel gestelde vragen over tatoeage verwijderen

Het weglaseren van een tattoo is nooit helemaal gevoelloos. Over het algemeen wordt het als ongemakkelijk of licht pijnlijk ervaren. Tijdens de behandeling zorgt de huidtherapeut ervoor dat de laserbehandeling zo snel en comfortabel mogelijk uitgevoerd wordt. Door de combinatie van  van de Picolaser met de Focused Dots nabehandeling, zijn er veel minder behandelingen nodig en gaat de genezing sneller. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van Zimmer Huidkoeling. Hierdoor wordt de huid gekoeld en is de Pico laser behandeling veel minder pijnlijk dan andere tattoo laser methoden.

Het aantal tattoo laserbehandelingen is afhankelijk van het type huid, de grootte van de tattoo, de inkt en hoe diep de inkt gezet is. Tijdens een gratis consult kan onze huidtherapeut je informeren over het verwachte aantal tattoo laserbehandelingen Doorgaans is dit tussen de 3 en de 6 keer. Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees hier meer.

De kosten voor het verwijderen van jouw tattoo met deze bewezen effectieve duo methode beginnen normaal gesproken al bij 110 euro per behandeling. Maar omdat we jou ook willen laten profiteren van snellere en betere resultaten kun je je tattoo nu nog voordeliger laten verwijderen. Start nu en krijg 50% korting op al je behandelingen! Een Picobehandeling met Focused Dots nabehandeling is daarmee al mogelijk voor maar 55,- euro. Bekijk hier alle prijzen met korting.

Op wel 17 locaties in heel Nederland kun je bij ons je tattoo laten laseren. Je hoeft dus nooit heel ver te rijden om je tattoo op de beste mogelijke manier te verwijderen. Maak een afspraak voor een gratis consult op een van deze locaties: Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Assen, Breda, Bussum, Den Haag, Eindhoven, Goes, Hengelo, Nijmegen, Rosmalen, Rotterdam-Noord, Tilburg, Wageningen, Zeist, Zoetermeer en Zwolle