Er zijn verschillende manieren om je huid te verbeteren afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur of huidprobleem.

Bij ons kun je medische peelings ondergaan die werken tegen rimpels, acne en pigmentvlekken. Wij werken met de beste lasers om de huid weer te verstrakken en zelfs verjongen. En met camouflage producten voor op de korte termijn of we bieden een camouflage behandeling aan als definitieve oplossing.

Ongewenste haargroei

Iedereen heeft haren op zijn of haar lichaam, dit is volkomen normaal. Maar wanneer er sprake is van ongewenste haargroei of overbeharing, is dit voor veel mensen een probleem. Er zijn verschillende oorzaken voor overbeharing, maar gelukkig zijn er ook oplossingen om definitief van ongewenste haargroei af te komen.

ongewenste haargroei

Acne

Acne is een veelvoorkomende, vervelende huidaandoening waarbij de talgklieren verstopt en/of ontstoken raken. Er bestaan verschillende vormen acne. Je kunt er last van hebben op het gezicht (acne vulgaris) maar ook elders op het lichaam of in de lichaamsplooien (acne ectopica/hidradenitis suppurativa).

Acne

Tattoo verwijderen

Steeds meer mensen nemen tegenwoordig een tattoo. Omdat de inkt onder de huid geïnjecteerd wordt was dit tot voor kort een blijvende herinnering. Tegenwoordig kun je als je spijt hebt, je tattoo laten weglaseren. Wij gebruiken hiervoor de geavanceerde Pico 4 laser en behandelen vervolgens na met de Focus dots methode. Hierdoor zal je veel minder gevoeligheid ervaren en komt je huid sneller tot rust. 

tattoo verwijderen informatie

Couperose

Couperose is een huidaandoening waarbij rode of paarse gesprongen adertjes zichtbaar zijn in de huid. Ook kan er sprake zijn van rosacea (roodheid in combinatie met acne) of diffuse roodheid. Naast dat je je onzeker kunt gaan voelen kan rosacea ook leiden tot ontstekingen. Met onze behandelingen kan rosacea sterk verminderd worden en ontstekingen worden voorkomen.

coperose rosacea informatie

Littekens en striae

Littekens kunnen iemand erg onzeker maken. Een litteken is het gevolg van diepere wonden en een onderdeel van het huidherstel. Hoe dieper of groter de beschadiging is geweest, hoe groter de kans op een blijvend litteken. Striae is ook een soort litteken dat ontstaan is op plaatsen waar de huid in een korte tijd snel is opgerekt. Dat kan bijvoorbeeld door overgewicht of een zwangerschap zijn. 

Littekens Striae

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken zijn verkleuringen van de huid die op elke plek van het lichaam voor kunnen komen. Deze kunnen van nature op je huid aanwezig zijn, maar ook door zwangerschap of ouderdom ontstaan. In het derde trimester van een zwangerschap kan door hyperpigmentatie een zwangerschapsmasker of Melasma ontstaan. Met onze medische lasermethode kunnen wij deze verkleuringen zeer goed laten verdwijnen. 

Pigmentvlekken Behandelen

Rimpels

Zie jij met lede ogen aan dat naarmate je ouder wordt, er steeds meer rimpels in je gezicht verschijnen? Dit is een heel normaal proces dat je wel kunt vertragen door gezond te eten, niet teveel alcohol te nuttigen en niet te roken. Ook zonnen is eigenlijk uit den boze. Maar omdat je wel een beetje van het leven wilt genieten hebben wij de beste huidtherapeuten, artsen en laserapparatuur om van je rimpels af te komen. 

Rimpels Informatie

Schimmelnagels

De termen kalknagels en schimmelnagels worden vaak door elkaar heen gebruikt. Omdat het om een schimmelinfectie op je nagels gaat, noemen wij het schimmelnagels. Meestal zijn de teennagels geïnfecteerd, maar een schimmelinfectie kan ook op de nagels van de handen voorkomen.

schimmelnagels informatie

Fibromen en ouderdomswratjes

Fibromen, ook wel ouderdomswratjes of steelwratjes genoemd, zijn goedaardige huidgezwellen. Het zijn kleine, zachte bobbeltjes die over het hele lichaam kunnen voorkomen. Vooral in de hals, onder de oksels, onder de borsten en in de liezen komen ze voor.

Fibromen Ouderdomswratjes Verwijderen

WORDT DE BEHANDELING VERGOED?

Er zijn veel manieren om jouw ideale zelf te zijn. We helpen je daar graag bij. Daarnaast wordt laser ontharen in het gelaat, acne-, pigment- en camouflagetherapie vaak vergoed bij een aanvullende zorgverzekering. Onze huidtherapeuten werken met de beste lasers en medische peelings en zijn erkend door alle zorgverzekeraars.