1. Je hoeft alleen een zonnebrandcrème te smeren als de zon schijnt of als je in de zon gaat liggen. Fabel!

Zonnebrandcrème zou in je dagelijkse routine moeten zitten! Zelfs als het bewolkt is zou je een SPF moeten gebruiken. De zon is heel schadelijk voor de huid, hierdoor ontstaan onder andere pigmentvlekken en rimpels. Ook versnelt de zon huidveroudering. Een goede zonnecrème is vanaf SPF 50! Dan ben je pas echt beschermd tegen de zon.

2. OLIE OP JE GEZICHT SMEREN IS EEN GOED ALTERNATIEF VOOR EEN DAGCRÈME. FABEL!

Oliën zoals kokosolie en babyolie zijn helemaal niet goed voor de huid. Er ontstaat een dikke laag op je huid, waardoor deze snel verstopt raakt. Hierdoor kunnen er veel pukkels en mee-eters ontstaan. Ook hydrateert een olie niet even goed als een dagcrème, want de huid kan het moeilijker opnemen. Het gevolg? De huid wordt alleen maar droger!

Olie Aanbrengen Op De Huid Fabel

3. VEEL WATER DRINKEN IS BELANGRIJK VOOR DE HUID. FEIT!

De huid heeft veel vocht nodig. Anders wordt de huid droog en kan het sneller gaan verouderen. Het is belangrijk om minimaal 2 liter water per dag te drinken. Naast dat het de huid beter hydrateert, zul je ook minder last krijgen van onzuiverheden.

4. Als een puistje een geel of wit puntje heeft, kun je hem uitknijpen. 

Je kan beter helemaal niet aan je puistjes komen. Laat het wegtrekken. Het is soms moeilijk om er vanaf te blijven, maar als je het puistje uitknijpt is de kans groot dat het talg dieper in de huid gaat zitten. Heb je echt veel last van puisten (acne) maak dan een afspraak bij de huidtherapeut.

5. JE MOET VEEL GROENTEN EN FRUIT ETEN VOOR EEN GEZONDE, MOOIE HUID. FEIT!

Eet voldoende groente en fruit. Dit bevat namelijk veel antioxidanten, zink en selenium. Goede voorbeelden hiervan zijn appels, druiven, pruimen, bessen, mandarijnen, uien, kool en bonen. Eet ook minder suiker want van suiker wordt je huid alleen maar slechter!

6. Gebruik alleen make-up op waterbasis. Feit!

Make-up op oliebasis kan de huid verstoppen. Gebruik make-up op waterbasis en make-up zonder alcohol. Ook is het belangrijk dat je de huid goed reinigt aan het einde van de dag. Zorg dat er geen resten van de make-up op je huid blijven, dit kan voor verstoppingen zorgen.

 

Gebruik Alleen Make Up Op Waterbasis Feit

7. GA NAAR DE HUIDTHERAPEUT. FEIT!

Als je last hebt van een onzuivere huid of andere huidproblemen is het belangrijk dat je naar een huidtherapeut gaat. Deze kan jou helpen! De oplossing is soms makkelijker dan jij voor ogen had. Ook als je geïnteresseerd bent in een opfrissende peeling of laserbehandeling, kun je bij ons terecht! Wij bij Cosmetique Totale zijn ervaren met verschillende huidproblemen en werken alleen met de beste producten en ervaren HBO-huidtherapeuten.

Acne Rotterdam

Gratis & Vrijblijvend consult
Zeg huidproblemen vaarwel en hallo tegen de beste versie van jezelf!

Als nieuwe klant bieden wij je graag een gratis en vrijblijvend consult aan t.w.v. € 45,-. Onze huidtherapeut analyseert tijdens de afspraak je huid en stelt een behandeladvies op. Je krijgt daarmee inzicht in welke behandeling het meest geschikt is voor jouw huid, het aantal benodigde behandelingen en bijbehorende prijzen. Ook kijken we altijd of je in aanmerking kunt komen voor een vergoeding. Wij zijn namelijk aangesloten bij alle erkende zorgverzekeraars.

Boek jouw gratis consult
CT Community (1)

Join CT Community!

Sluit je aan bij 50.000+ leden en krijg elke week fijne skincare tips, exclusieve kortingen en acties & een blik achter de schermen van de huidtherapeuten van Cosmetique Totale in jouw inbox.

WORD NU LID!

(P.S. We gaan natuurlijk vertrouwelijk met je gegevens om, want wij vinden spam ook stom.)

BOEK NU GRATIS CONSULT