Altijd een gratis en vrijblijvend intakegesprek

Voorafgaand aan de eerste laserbehandeling, vindt er altijd een gratis en vrijblijvend consult plaats met de huidtherapeut. Tijdens dit consult vertelt zij alles over de laserbehandeling, het te verwachten resultaat en wordt er een prijsafspraak gemaakt. Mocht je nog vragen hebben, is er altijd ruimte om deze te stellen. Op deze pagina kun je ook nog rustig teruglezen hoe het verwijderen van een tattoo in zijn werk gaat.

Hoe lang duurt een behandeling voor tatoeage verwijderen?

Het verwijderen van een tatoeage is met de nieuwste Picolaser super snel gedaan. Een laserbehandeling is bij kleine tatoeages soms binnen 30 seconden al klaar. Natuurlijk ga je niet de deur uit voordat jouw tattoo ook nabehandeld is met de Focused Dots Treatment. En we plakken jouw tattoo netjes af zodat er geen vuil bij kan komen. In de meeste gevallen sta je na een half uurtje weer buiten (dit is natuurlijk wel afhankelijk van de grootte van jouw tattoo).

Tattoo Verwijderen Kosten

Hoeveel tattoo laserbehandelingen heb ik nodig?

Gemiddeld zijn er 4-8 behandelingen nodig voor het compleet verwijderen van een tattoo. Dit is uiteraard wel afhankelijk van de soort inkt die gebruikt wordt, hoe oud de tattoo is en of er gekleurde inkt is gebruikt. Niemand zit te wachten op eindeloze behandelingen en daarom is het belangrijk om te kijken met welke laser je behandeld wordt. Wij werken met de Picoplus laser, die ten opzichte van de traditionele Nd:Yag of Q-switched laser duizend maal sneller werkt. Ook de tijd tussen de behandelingen is korter, waardoor in een kortere tijd van je tattoo af bent. Dit komt omdat de Picolaser de inktdeeltjes in veel kleinere stukjes vergruist. Deze deeltjes worden veel sneller door je lichaam afgevoerd. Hierdoor behaal je sneller resultaat.

Gekleurde Tatoeage Verwijderen

Is tattoo laseren veilig?

Ja, een laserbehandeling om je tatoeage te verwijderen is veilig. Zeker als er gebruik wordt gemaakt van de Picolaser. Daarnaast werken wij bij Cosmetique Totale uitsluitend met hbo opgeleide huidtherapeuten, die gespecialiseerd zijn in het verwijderen van tatoeages. Zo weet je zeker dat je bij ons in goede handen bent.

Is een tattoo verwijderen pijnlijk?

De meeste mensen vinden het laseren van een tattoo niet pijnlijker dan het zetten van een tattoo. Tijdens de laserbehandeling voel je een warm, brandend gevoel. Om de behandeling aangenamer te maken, maken wij altijd gebruik van de Zimmer. Dit apparaat blaast koude lucht op de tattoo tijdens het behandelen. Zo is het dus niet nodig om tussen de behandeling te koelen met een ice pack en ben jij er sneller vanaf. Ook zal je tijdens de behandeling veel minder pijn ervaren.

Hoeveel kost het om een tattoo te verwijderen?

De kosten zijn afhankelijk van de grootte van jouw tattoo. Een tattoo laserbehandeling is al mogelijk vanaf €55,-. Tijdens het gratis consult zal de huidtherapeut de tatoeage opmeten en de definitieve prijs per tattoo laserbehandeling berekenen. Bekijk onze prijslijst om een inschatting te maken wat het verwijderen van jouw tattoo zal kosten.

Kan ik een nieuwe tattoo laten plaatsen na het verwijderen van mijn oude tattoo?

Wil je een nieuwe tattoo over je huidige tatoeage laten zetten? Dit wordt ook wel een cover up genoemd. Om een mooier resultaat te behalen, adviseren tattoo artiesten vaak om de tattoo lichter te laten maken. Door middel van onze geavanceerde laserbehandelingen is het mogelijk om je tattoo lichter te maken. Zo wordt het makkelijker om een cover up te plaatsen én is het resultaat van de cover up vaak vele malen mooier. Veelal zijn 1-3 laserbehandelingen met de Picolaser voldoende om de tattoo te verlichten voor een cover up.

Tattoo Verlichten Cover Up

Kun je permanente make-up verwijderen?

Als je niet tevreden bent over de plaatsing of de vorm van jouw permanente make-up (PMU), kun je dit laten verwijderen door middel van laserbehandelingen. Een PMU laserbehandeling werkt eigenlijk hetzelfde als het verwijderen van een tatoeage. Eerst vind de laserbehandeling plaats en daarna wordt het gebied nabehandeld met de Focused Dots Treatment voor sneller herstel. Naast het verwijderen van permanente make-up op de wenkbrauwen, kunnen wij ook lipliner verwijderen. Helaas is het niet mogelijk om eyeliner te behandelen met de laser, omdat dit te dicht bij het oog zit. Bekijk hieronder onze voor en nafoto’s PMU verwijderen.

Tattoo verwijderen voor- en nafoto’s

Bekijk hier de resultaten tattoo verwijderen, die onze huidtherapeuten dagelijks behalen. Wil je meer voor- en nafoto’s bekijken? Klik dan hieronder.

  • Resultaat na 8 behandelingen

    Tattoo 8X Voor
    Tattoo 8X2 Na
  • Resultaat na 2 behandelingen

    Tatoeage verwijderen resultaat (1) Voor
    tatoeage laseren resultaat Na
  • Resultaat na 1 behandeling

    Tattoo 1X Voor
    Tattoo 1X 2 Na
  • Resultaat na 2 behandelingen

    Tattoo 2X Voor
    Tattoo 2X 2 Na
  • Resultaat na 4 behandelingen

    Tattoo 4X1 Voor
    Tattoo 4X12 Na
  • Resultaat na 1 behandeling

    Permanente make-up verwijderen Voor
    PMU Verwijderen Resultaat 1 Na Na
  • Resultaat na 1 behandeling

    PMU 1X Voor
    PMU 1X2 Na
  • Resultaat na 5 behandelingen

    PMU 5X Voor
    PMU 5X2 Na
Acne Rotterdam

Gratis & Vrijblijvend consult
Zeg huidproblemen vaarwel en hallo tegen de beste versie van jezelf!

Als nieuwe klant bieden wij je graag een gratis en vrijblijvend consult aan t.w.v. € 45,-. Onze huidtherapeut analyseert tijdens de afspraak je huid en stelt een behandeladvies op. Je krijgt daarmee inzicht in welke behandeling het meest geschikt is voor jouw huid, het aantal benodigde behandelingen en bijbehorende prijzen. Ook kijken we altijd of je in aanmerking kunt komen voor een vergoeding. Wij zijn namelijk aangesloten bij alle erkende zorgverzekeraars.

Boek jouw gratis consult
CT Community (1)

Join CT Community!

Sluit je aan bij 50.000+ leden en krijg elke week fijne skincare tips, exclusieve kortingen en acties & een blik achter de schermen van de huidtherapeuten van Cosmetique Totale in jouw inbox.

WORD NU LID!

(P.S. We gaan natuurlijk vertrouwelijk met je gegevens om, want wij vinden spam ook stom.)

BOEK NU GRATIS CONSULT