Waarom is vitamine C onmisbaar?

  • Vitamine C heeft een bewezen effect op het herstellen van de huidbarrière. Hierom heeft het een positief effect op het verminderen van acne, rosacea klachten of kan het worden ingezet na bijvoorbeeld een laser behandeling voor een sneller huidherstel.
  • Vitamine C is een van de weinige ingrediënten die bewezen effectief werkt tegen huidveroudering. Dit komt omdat het de aanmaak van collageen in de huid stimuleert. Collageen is het stofje in de huid dat zorgt voor stevigheid en kan bij stimulatie fijne lijntjes doen verminderen.
  • Vitamine C kan al aanwezige UV schade in de huid beperken.
  • Wanneer wij pigmentvlekken behandelen zit er bij het productadvies ook altijd een product met vitamine C, en dat is niet voor niets! Vitamine C kan ook pigmentvlekken en melasma verlichten en stabiliseren. Uit onderzoek gebleken dat de huid na langdurig gebruik van vitamine C egaler en steviger wordt!

Wanneer je echt het beste resultaat wilt zal je altijd bij een specialist moeten zijn, zoals onze HDB-opgeleiden huidtherapeuten. Mocht er toch onverhoopt schade opgetreden zijn. Ook voor het verwijderen van pigment kunnen wij helpen.

Wordt vitamine C ook in een behandeling gebruikt?

Wil je een flinke boost voor je huid? Bij ons kun je ook een afspraak inplannen voor een 70% vitamine C peeling! Deze peeling zorgt ervoor dat je huid zal stralen als nooit tevoren. De peeling werkt op zowel het sterker maken van de huid, het herstellen van de huidbarrière, de aanmaak van collageen, het verlichten van pigment en het verminderen van aanwezige zonschade. Het fijne aan deze peeling is dat wij hem heel het jaar door kunnen uitvoeren. Boek een gratis en vrijblijvend consult met een van onze huidtherapeuten. Zodat zij eerst jouw huid kunnen bekijken en nog eventuele vragen kunnen beantwoorden voor de behandeling.

CT SUMMER SKIN
PEEL THE SKIN YOU ARE IN! 

Of kies speciaal in de zomermaanden voor de CT Summer Skin behandeling. Wij kunnen ons voorstellen dat je in de zomer zo min mogelijk make-up wil dragen. Na onze CT Summer Skin behandeling is dit mogelijk! Met deze behandeling krijgt jouw huid een perfecte glans; een echte boost! Zo kan je stralend de zon en zomer tegemoet. Na de behandeling kan je gelijk het terras op; er is namelijk geen downtime. Deze behandeling is nu al mogelijk voor €149, inclusief Elementre Dry Touch Sun Protection.

Werkt vitamine C uit een potje?

Je snapt nu waarom wij fan zijn van vitamine C in je huidverzorging. Thuis kun je het resultaat van een egale en stralende huid behouden met het gebruik van producten. Maar waar vind je nu een product die aan de voorwaarden voldoet? Vitamine C is een heel instabiel ingrediënt. Dit houdt in dat het alleen zijn werking kan behouden wanneer het lucht- en lichtdicht verpakt is. Wil je er zeker van zijn dat de crème doet wat het beloofd, let er dan op dat het in een lichtdichte pompflacon zit. Daarnaast kun je pas van de voordelen van vitamine C profiteren wanneer het in hoge concentraties (minimaal 4%) in een product aanwezig is. Wij raden vaak de Elementre SPF 50+ Sun ProtectionDermaceutic C25 en de Dermaceutic Trivita C30 aan. Deze producten kunnen jou de kracht van vitamine C in een crème laten ervaren.

Elementre SPF 50+ Sun Protection

Deze zonbescherming met SPF 50+ heeft UVA én UVB filters met Dry Touch Sun Block.

Deze zonnebrandcrème biedt bescherming tegen schadelijke uv-a en uv-b straling. Verhoogt de hydratatie van de huid en vermindert droogheid.

Daarnaast help het pigmentatie te voorkomen.

Elementre Zonnebrand Spf 50 Zonbescherming

Dermaceutic C25 Cream

Door de hoge concentratie antioxidanten kan de C25 schade helpen voorkomen die wordt veroorzaakt door vrije radicalen. Het beschermt tegen vroegtijdige veroudering, het verbetert de structuur van de huid en tekenen van huidveroudering zoals fijne lijntjes en pigmentvlekken worden verbeterd.

C25 Cream 30Ml Box ENG 900X1000px

Dermaceutic Tri Vita C30 met 30% vitamine C

De Trivita biedt alle voordelen van de C25, maar dankzij de unieke formule van 3 verschillende vormen van vitamine C beschermt het de huid nog krachtiger tegen uv-schade en zal de huid nog meer stralen door de sterkere werking van de antioxidanten.

Tri Via C30
Laserontharen Consult

Gratis
consult

Als nieuwe klant bieden wij je graag een gratis en vrijblijvend consult aan t.w.v. € 35,-. Via onderstaande knop is het heel eenvoudig om zelf een gratis consult in te plannen.

Boek jouw gratis consult