Laserontharen baard

In de praktijk zien wij dat steeds meer mannen kiezen voor het gemak van laser ontharen van de baardstreek. Want hoe fijn is het als je niet meer iedere dag je baard hoeft te trimmen of scheren om hem netjes in model te brengen? Kies voor laserontharen baard als je jouw gehele baard wil laten laseren of bijvoorbeeld alleen je wangen en nek, zodat jouw baard altijd netjes in vorm blijft.

Boek een intake definitief ontharen

Tattoo verwijderen

Loop jij nog steeds rond met die oude tatoeage die je liever kwijt dan rijk bent? Staat de naam van jouw ex nog vereeuwigd op jouw lichaam of heb je een tatoeage die gewoonweg niet mooi gezet is? Schaam je niet langer voor je tattoo en laat hem snel en veilig verwijderen bij Cosmetique Totale. Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in tattoo verwijderen met de nieuwste Pico laser, waarmee je snel en zonder littekens van je tatoeage verlost bent.

Plan een intake tattoo verwijderen

Tattoo Laseren Mannen

Huidverzorging voor mannen
 

De mannenhuid is niet hetzelfde als die van een vrouw, en daarom is huidverzorging voor mannen ook anders dan voor vrouwen. De mannenhuid heeft een andere structuur en is anders opgebouwd. We realiseren ons ook steeds meer dat zonbescherming voor mannen ook heel belangrijk is. Huidveroudering en rimpels ontwikkelen zich snel als je je niet tijdig insmeert en ook ontstaan er pigmentvlekken. Regelmatig zonnebrandcrème aanbrengen is dus een must voor mannen: de oren, nek en hoofdhuid van kalende mannen worden veelal blootgesteld aan de zon, vooral in het voorjaar en de zomer. Wij hebben speciaal een aantal huidverzorgingsproducten voor mannen geselecteerd die je makkelijk kunt online kunt shoppen.

Shop jouw huidverzorging voor mannen

Huidveroudering behandeling
ook voor mannen

Dat ook mannen last kunnen krijgen van pigmentvlekken, ouderdomsvlekjes of andere vormen van huidveroudering is vast geen verrassing. Speciaal daarvoor hebben wij de CT Special behandeling, bestaande uit een laserbehandeling en een medische peeling. In één behandeling verbeter je de huid van binnen- en buitenuit. De laserbehandeling zorgt ervoor dat vaatjes, pigmentvlekjes, grove poriën en lichte rimpels zichtbaar verminderen. Hierna zullen de vitaminen in de peeling er voor zorgen dat de huid in topconditie raakt. Dit is dé huidveroudering behandeling voor mannen!

Boek deze behandeling direct

Pigmentvlekken Verwijderen Mannen

Kalknagel laserbehandeling

Je hebt er vast wel eens van gehoord: schimmelnagels, ook wel kalknagels genoemd. Ontsierende witte of gelige, verkalkte (teen)nagels. Crèmes of gels lijken niet te werken en het probleem is vaak hardnekkig. Gelukkig hoef je tegenwoordig niet met kalknagels rond te blijven lopen; ze zijn goed te behandelen. Om kalknagels goed te kunnen behandelen moet je in de diepte werken. Crèmes blijven aan het oppervlak van de nagel zitten en dringen niet door de nagel heen. Dit terwijl de schimmels met name in het nagelbed zitten. Met onze kalknagel laserbehandeling komen wij wél door de nagel heen en kunnen wij de nagel effectief behandelen. De laser verhit de schimmel zodanig dat deze beschadigd en vernietigt wordt. Een nieuwe schimmelvrije nagel kan weer groeien!

Plan een intake kalknagel laserbehandeling

CT Community (1)

Join CT Community!

Sluit je aan bij 50.000+ leden en krijg elke week fijne skincare tips, exclusieve kortingen en acties & een blik achter de schermen van de huidtherapeuten van Cosmetique Totale in jouw inbox.

WORD NU LID!

(P.S. We gaan natuurlijk vertrouwelijk met je gegevens om, want wij vinden spam ook stom.)

BOEK NU GRATIS CONSULT