ELOS ontharen
De werking

De ELOS-methode maakt voor definitief ontharen gebruik van twee energiebronnen: radiofrequentie & licht. Hiermee wordt definitief ontharen al vele jaren veilig en effectief uitgevoerd. Haartjes groeien in verschillende fases. Hierdoor is met de ELOS-methode meerdere behandelingen nodig om overbeharing volledig tegen te gaan. We raden een tussenpoos van 6 tot 12 weken aan tussen de behandelingen door. Zo kan tijdens de groeifase de onderontwikkelde haren groeien en permanent verwijderd worden, omdat alleen dan de haren genoeg pigment bevatten. 

Op een lichte huid en donkere haren behaald de ELOS de beste permanente ontharing resultaten, maar ook donkere huidtypes zijn goed te ontharen.

Laserontharen
ELOS vs nieuwe methoden

Bij Cosmetique Totale werken onze huidtherapeuten met een breed scala aan laserapparatuur dat zich nauwgezet concentreert op een bepaald haar- of huidtype.

Alexandrite laser 
De Alexandrite laser is zeer effectief door zijn zeer korte golflengte van 755 nanometer. Perfect voor lichte huidtypes.

De Nd: YAG laser
De Nd:YAG laser is de naam van een golflengte van de laser, namelijk 1064nm. Deze laser is uitermate geschikt om de donkere huid te ontharen.

Diode Laser

Met de Diode laser kunnen alle haartypen en huidtypen behandeld worden. Wij kunnen door onze uitgebreide en professionele methodes de Diode laser met de Nd: YAG laser en de Alexandrite laser combineren om een zo'n hoog mogelijk resultaat te bereiken. 

Tijdens een gratis en vrijblijvend consult kan onze huidtherapeut bepalen welke behandelmethode het beste bij jouw huid- en haartype past. 

Laser Ontharen Elos

OVERIGE BEHANDELINGEN MET DE ELOS
ROODHEID EN COUPEROSE

ELOS-technologie biedt ook mogelijkheden voor de behandeling van rode oneffenheden, ook wel spinadertjes of couperose genoemd. Met slechts een paar flitsen zal uw roodheid al een stuk minder zijn. De bloedvaatjes vangen de energie op, waardoor deze verkleinen.

Pigment

ELOS biedt ook de oplossing tegen pigmentverschillen in de huid, voor een egale look. Tijdens de behandeling vangt het pigment de energie van de ELOS op en zet deze om in warmte. Hierdoor verdwijnt het pigment uit de huid. Door de laser zul je pigment een week na de behandeling al zichtbaar verminderd zijn.


Deze behandelingen kennen geen hersteltijd, zodat je jouw dagelijkse activiteiten direct na de behandeling voort kunt zetten.

Laserontharen Consult

Gratis
consult

Als nieuwe klant bieden wij je graag een gratis en vrijblijvend consult aan t.w.v. €45. Via onderstaande knop is het heel eenvoudig om zelf een gratis consult in te plannen.

Boek jouw gratis consult