ELOS ontharen
De werking

De Elos methode maakt voor definitief ontharen gebruik van 2 energiebronnen: radiofrequentie & licht. Hierdoor werd een aantal jaar geleden definitief ontharen veel veiliger en effectiever. Evenals nieuwere methoden groeien haartjes in verschillende fases. Hierdoor waren er met de ELOS methode ook meerdere behandelingen nodig om overbeharing volledig tegen te gaan. De resultaten van permanent ontharen waren met ELOS sterk afhankelijk van het huidtype (donker, licht) en haartype (rood, zwart, etc). 

Laserontharen
ELOS vs nieuwe methoden

Tegenwoordig werken onze huidtherapeuten met een breed scala aan laser apparatuur dat zich nauwgezet concentreert op een bepaald haar- of huidtype.

Alexandrite laser 
De Alexandrite laser is zeer door zijn zeer korte golflengte van 755 nanometer zeer geschikt voor lichte huidtypes.

De Nd: YAG laser
De Nd:YAG laser is de naam van een golflengte van een laser, namelijk 1064nm. Deze laser is uitermate geschikt om de donkere huid te ontharen.

Diode Laser

Met de Diode laser kunnen alle haar -en huidtypen behandeld worden. Vaak worden in een behandelplan de Diode laser met de Nd: YAG laser en de Alexandrite laser om een zo'n hoog mogelijk resultaat te bereiken. 

Tijdens een gratis en vrijblijvend consult kan onze huidtherapeut bepalen welke behandelmethode het beste bij jouw huid- en haartype past. 

Laser Ontharen Elos
Laserbehandeling Consult

Gratis
consult

Als nieuwe klant bieden wij je graag een gratis en vrijblijvend laserontharen consult aan t.w.v. € 35,-. Een van onze huidtherapeuten neemt contact met je op voor een afspraak.

Ja, dat wil ik!