Soorten behandelingen
HYDRAFACIAL SIGNATURE

Bij deze behandeling wordt de huid in de eerste stap grondig gereinigd en geëxfolieerd door een ontspannende peeling. Vervolgens worden onzuiverheden uit de poriën verwijderd met een intensief en pijnloos vacuüm. De huid wordt daarnaast intensief gevoed en gehydrateerd. De derde stap bestaat uit het toepassen van antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden in de huid om de huid een gezonde en frisse glow te geven. Ideaal voor fijne lijntjes, rimpels, een gedehydrateerde, vette of verstopte huid, vergrote poriën, pigmentvlekken, zonschade, onregelmatige huidskleur en textuur. Vrijwel geschikt voor iedere huid!

Boek nu jouw afspraak

HYDRAFACIAL UITGEBREID

Breid de HydraFacial Signature uit door het verhogen van het percentage werkzame stoffen. Deze boosters combineren glycolzuur en salicylzuur. Deze combinatie zorgt voor een exfoliatie van de huid en de ingrediënten versterken elkaar om de beste resultaten te bieden.  De boost biedt een diepe reiniging door dode huidcellen te verwijderen en vuil uit de poriën los te maken, en dat alles zonder de huid te irriteren.

Verhoog het percentage en geniet van een nog efficiëntere peeling van de huid op maat. Hoe hoger het percentage, hoe meer hydratatie! Zo kan je inzetten op de indicaties die jij nodig hebt, met stuk voor stuk geweldige resultaten!

HYDRAFACIAL PREMIUM

Jij weet wat je wil en wat goed voor je is. Ga meteen voor de HydraFacial Premium. Krijg alle voordelen van de HydraFacial Signature, maar maak het zo luxe als jij wilt door één van deze twee exclusieve boosters toe te voegen aan je behandeling:

NassifMD Hydraglucan Intense Hydration Booster

Deze gepatenteerde cocktail van hyaluronzuur, glucaan en betaïne hydrateert, herstelt, verjongt en beschermt je huid. Tegelijk pak je de eerste tekenen van huidveroudering van binnenuit aan.  

Voordelen:

  • Verjongt en beschermt de huid
  • Hydrateert, herstelt en laat de huid stralen
  • Pakt tekenen van huidveroudering aan

Hydrafacial Regen Gf Booster

Of ga voor Regeneratieve peptides die groeifactoren na bootsen om de productie van collageen en elastine te stimuleren.

Voordelen:

  • Ontworpen om de productie van collageen en elastine te stimuleren
  • Vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes.
  • Vangt gifstoffen en irriterende stoffen op en verwijdert ze

Ingrediënten:

  • M-007 Fulvaatcomplex
  • Een breed scala aan eiwitten

Hydrafacial (1)

Na de behandeling
Bij Cosmetique Totale Emmen

Na de behandeling verlaat je de kliniek met een heerlijke glow en kun je jouw dagelijkse zaken weer voortzetten. Naast een reguliere HydraFacial behandeling kan de huidtherapeut gebruik maken van specifieke, aanvullende serums en LED-licht therapie. Ieder serum bevat cruciale ingrediënten die volledig aansluiten bij jouw eigen huidconditie. De unieke glans en hydratatie zullen ongeveer een week actief aanhouden. De huidverjonging die in gang is gezet houdt veel langer aan. Door het gebruik van de home care producten kun je dit nog meer verlengen. Voor optimaal resultaat kan je de behandeling maandelijks herhalen.

FAQ HydraFacial

Een HydraFacial behandeling bestaat uit drie stappen om de huid in een optimale gezondheidsconditie te krijgen:

In de eerste stap wordt de huid intensief gereinigd en geëxfolieerd door een ontspannende peeling.

In de tweede stap worden de onzuiverheden uit de poriën verwijderd met een pijnloze zuiging, tegelijkertijd wordt de huid gevoed met intense vochtinbrengende middelen die de huid hydrateren.

Met de laatste stap wordt de huid verzadigd met antioxidanten en peptiden om de gezonde gloed te creëren en de huid te beschermen.

De Hydrafacial ‘Signature’ behandeling is snel en doeltreffend en duurt ongeveer 30 minuten. De behandeling kan worden uitgebreid met speciale Booster-serums en LED-licht therapie, gericht op verschillende huidtypen. De duur van de behandeling is afhankelijk van het aantal elementen en gekozen serums. Je hoeft niet te wachten op het resultaat, want dit is direct na de behandeling zichtbaar. Direct na de behandeling kan er ook make-up worden aangebracht. Wij adviseren minerale make-up van ColoreScience aan, omdat deze beschikken over natuurlijke filters en een goede SPF.

Het resultaat is direct zichtbaar na iedere Hydrafacial behandeling. Wat je kunt verwachten is een mooie, gezonde glow. Hierdoor is het een perfecte behandeling voordat je naar een feestje gaat en om de gezondheid van de huid optimaal te houden.

De huid is na een behandeling al zichtbaar verbeterd en de glow blijft gemiddeld vijf tot zeven dagen aanhouden. De huidverjonging is blijvend, gezien de productie nog tot drie maanden lang aanhoudt en ook het verouderingspatroon zal verminderen.

Een maandelijkse behandeling is aanbevolen om de huid in haar optimale gezondheidsconditie te houden. Eén behandeling volstaat al voor het verbeteren van de fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie, acne en een vette huid. Verdere maandelijkse Hydrafacial-behandelingen worden aanbevolen om de resultaten te behouden. Zie het als de sportschool voor jouw huid en dit maar één keer per maand!

Je kunt direct alle dagelijkse bezigheden voortzetten na de Hydrafacial. De huid is goed beschermd en zal er alleen maar beter uit zien! Het is mogelijk dat de huid wat rood gekleurd is na de behandeling.

De prijs van de HydraFacial begint vanaf 145 euro. Er zijn diverse uitbreidingen mogelijk, afhankelijk van jouw wensen. Laat je adviseren door één van onze huidtherapeuten om te kijken welke HydraFacial het beste bij jou past!

Hydrafacial signature €145
Hydrafacial Deluxe €190
Hydrafacial losse booster of led therapie €25

De Hydrafacial is geschikt voor ieder huidtype! Voor iedereen die zijn of haar huid in een optimale huidconditie wil krijgen. Zelfs de meest gevoelige huiden kunnen de behandeling verdragen. Ook onder de mannen is het een erg populaire behandeling.

Ja! De Hydrafacial is een veilige behandeling en kan door speciale Booster-serums op verschillende huidcondities aangepast worden. Onze HBO opgeleide huidtherapeuten kunnen je huidaandoening identificeren en daarbij het beste advies geven over welke behandeling het beste bij je past. Mocht je twijfelen, dan kun je altijd een gratis en vrijblijvend consult boeken t.w.v. €35.

Er zijn enkele contra-indicaties, die in samenspraak met een arts besproken moeten worden. Voorbeelden hiervan zijn vreemde moedervlekken. Ook hiervoor kun je bij ons terecht. Twijfel je of je behandeld mag worden, maak dan een afspraak voor een gratis consult. Onze huidtherapeut kan samen met jou kijken wat je vragen en wensen zijn.

Je kunt het beste veertien dagen wachten na een behandeling met injectables. Wanneer je de Hydrafacial en de behandeling met injectables op dezelfde dag wilt laten plaatsvinden is dit mogelijk. Plan dan eerst de Hydrafacial en daarna je afspraak bij onze CT Doctor.

Om irritatie van de huid te voorkomen kan je het beste drie dagen voor en drie dagen na de behandeling even stoppen met het product waar vitamine A inzit. Na drie dagen kun je weer verder met de dagelijkse huidroutine.

De Hydrafacial komt oorspronkelijk uit California, hier schijnt de zon vrijwel altijd. De Hydrafacial kan dus op iedere dag van het jaar, ook in de zomer! Blijf je wel altijd goed beschermen met een goede SPF! Deze wordt na iedere behandeling bij ons in de kliniek aangebracht. Daarnaast worden met de laatste stap antioxidanten de huid in gesluisd, is de huid al voor een groot gedeelte al beschermd tegen de zon.

De Hydrafacial is een veilige behandeling. Er zijn echter geen onderzoeken uitgevoerd op zwangere vrouwen waardoor niet wetenschappelijk is onderbouwd dat het geen nadelige gevolgen kan hebben. Wel zijn er vele onderzoeken die bewijzen dat de Hydrafacial veilig is. Laat je informeren door een van onze specialisten in de kliniek hierover.

Acne Rotterdam

Gratis & Vrijblijvend consult
Zeg huidproblemen vaarwel en hallo tegen de beste versie van jezelf!

Als nieuwe klant bieden wij je graag een gratis en vrijblijvend consult aan t.w.v. € 45,-. Onze huidtherapeut analyseert tijdens de afspraak je huid en stelt een behandeladvies op. Je krijgt daarmee inzicht in welke behandeling het meest geschikt is voor jouw huid, het aantal benodigde behandelingen en bijbehorende prijzen. Ook kijken we altijd of je in aanmerking kunt komen voor een vergoeding. Wij zijn namelijk aangesloten bij alle erkende zorgverzekeraars.

Boek jouw gratis consult
CT Community (1)

Join CT Community!

Sluit je aan bij 50.000+ leden en krijg elke week fijne skincare tips, exclusieve kortingen en acties & een blik achter de schermen van de huidtherapeuten van Cosmetique Totale in jouw inbox.

WORD NU LID!

(P.S. We gaan natuurlijk vertrouwelijk met je gegevens om, want wij vinden spam ook stom.)

BOEK NU GRATIS CONSULT