Wat is nu eigenlijk botox?

Botox ofwel botulinetoxine blokkeert de zenuw-spieroverdracht of de zenuw-zweetklieroverdracht en helpt bij migraine, overmatig transpireren(hyperhidrosis), tandenknarsen om de klachten te verminderen, maar wordt natuurlijk ook cosmetisch gebruikt. Fijne lijntjes of juist diepere groeven in het gezicht die veroorzaakt worden door overmatige mimiek zoals fronsen en lachen, verbaasd kijken, het overmatig naar beneden trekken van de mondhoeken of het aanspannen van de spieren in de hals kunnen met gerichte botulinetoxine-injecties verminderen of zelfs geheel verdwijnen.

Wij werken altijd met een vaste adviesdosering per zone waardoor de cosmetische resultaten en de langdurige werking optimaal zijn.

Hoe kan het dat de botulinetoxine injecties bij Cosmetique Totale niet pijnlijk zijn?

Onze CT Doctors hebben een speciaal protocol ontwikkeld dat ervoor zorgt dat een botox behandeling nagenoeg pijnloos is. Om deze behandeling pijnloos te laten verlopen trekken wij alles uit de kast, zoals het gebruiken van ultradunne naaldjes, botox met verdoving en natuurlijk de zachte handen van onze goed getrainde cosmetisch artsen. Botox is de meest populaire medisch-cosmetische behandeling omdat deze veilig en heel effectief is en sinds kort dus ook nog eens volledig pijnloos.

Is botox echt iets voor mij?

Een logische vraag. Vaak ingegeven door angst voor het onbekende. Veel mensen met twijfels over een botox behandeling kiezen eerst voor een Baby Botox. Deze populaire behandeling is al mogelijk vanaf 50 euro en kan worden gezien als een light versie van een gewone botox behandeling. Bij lichte rimpels wordt een geweldig en natuurlijk resultaat bereikt met baby botox. Het verschil tussen een baby botoxbehandeling en een ‘gewone’ botoxbehandeling, is de dosis van de botulinetoxine. De dosis van de toxine is bij baby botox zeer laag met als resultaat een subtiel en natuurlijk effect. De behandeling is nauwelijks te zien, terwijl de rimpels wel verdwijnen of wegblijven. De werking van Baby Botox is minder lang dan bij een gewone botox behandeling. Onze CT doctors kunnen je adviseren of baby botox voor jou een goede en goedkopere oplossing is.

Zones Botox
Laserontharen Consult

Gratis
consult

Benieuwd geworden naar onze pijnloze botox? Maak dan nu een afspraak via 085-9022080 of vul ons contactformulier in.

Contact