Bestralingspuntjes na borstkanker
verwijderen met laser

Bij Cosmetique Totale ontvangen wij regelmatig vrouwen die borstkanker hebben gehad en waarbij de tattoopuntjes nog duidelijk zichtbaar aanwezig zijn. Deze puntjes worden gezet, zodat de arts precies weet op welke plek er behandeld dient te worden. Helaas blijven de tatoeagepuntjes achter op het lichaam zodra de bestralingsbehandelingen achter de rug zijn. Dit kan natuurlijk cosmetisch storend en confronterend zijn. Voor veel vrouwen is dit een pijnlijke herinnering aan hun ziekte en dat is dan ook de reden waarom ze er graag vanaf willen. Met behulp van onze krachtige Picolaser kunnen wij de bestralingspuntjes binnen enkele behandelingen verwijderen, zodat je niet langer herinnerd hoeft te worden aan deze nare periode.

Hoe werkt een laserbehandeling
tatoeagepuntjes verwijderen?

Allereerst vindt er een gratis en vrijblijvend consult plaats met een van onze ervaren huidtherapeuten. Zij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van tatoeages en permanente make-up met de nieuwste Picolaser. De laserbehandeling zal niet langer duren dan een kwartier. Met de laser worden de tatoeagepuntjes aangestipt en wordt de inkt kapot geschoten. Het lichaam gaat hierna aan de slag met het opruimen van de inkt. Per behandeling zullen de puntjes verlichten, totdat ze na 2-5 behandelingen geheel weg zullen zijn.

Acne Rotterdam

Gratis & Vrijblijvend consult
Zeg huidproblemen vaarwel en hallo tegen de beste versie van jezelf!

Als nieuwe klant bieden wij je graag een gratis en vrijblijvend consult aan t.w.v. € 45,-. Onze huidtherapeut analyseert tijdens de afspraak je huid en stelt een behandeladvies op. Je krijgt daarmee inzicht in welke behandeling het meest geschikt is voor jouw huid, het aantal benodigde behandelingen en bijbehorende prijzen. Ook kijken we altijd of je in aanmerking kunt komen voor een vergoeding. Wij zijn namelijk aangesloten bij alle erkende zorgverzekeraars.

Boek jouw gratis consult
CT Community (1)

Join CT Community!

Sluit je aan bij 50.000+ leden en krijg elke week fijne skincare tips, exclusieve kortingen en acties & een blik achter de schermen van de huidtherapeuten van Cosmetique Totale in jouw inbox.

WORD NU LID!

(P.S. We gaan natuurlijk vertrouwelijk met je gegevens om, want wij vinden spam ook stom.)

BOEK NU GRATIS CONSULT