1. Geef je huid een boost met de 1-2-3 GLOW behandeling

Je huid heeft het zwaar te verduren in de winter. Tijd voor een medische peeling om jouw stralende huid weer terug te krijgen! De luxe 1-2-3 GLOW behandeling is een speciale peeling op basis van amandelzuur. Het grote voordeel van deze peeling is dat je direct resultaat ziet. Je huid hoeft niet te herstellen en na een ontspannen moment voor jezelf straal jij deze winter als nooit tevoren! Alleen in december is deze behandeling maar €49 i.p.v. €95! Boek dus snel jouw afspraak! Liever deze behandeling in combinatie met een laserbehandeling voor een nog beter resultaat? Probeer dan eens de CT Special!

2. Behoud jouw stralende huid met de juiste producten

Heb jij de 1-2-3 GLOW behandeling of de CT Special ondergaan? Kies dan voor de juiste huidverzorgingsproducten om jouw huid ook na de behandeling in optimale conditie te houden. Laat jouw huid extra lang stralen met de Foamer 15 en de Light Ceutic van Dermaceutic. Het glycolzuur in deze producten zorgt ervoor dat onzuiverheden verdwijnen en de structuur van de huid verbetert.

 

Huidverzorging Winter Producten

3. Gebruik de juiste dagcrème

Niets is zo fijn als een dagcrème die jouw huid de hele dag beschermt. Zeker wanneer het buiten kouder wordt, is het aan te raden om een wat dikkere crème te gebruiken. De Regen Ceutic van Dermaceutic is een perfect voorbeeld van een volle dagcrème, speciaal voor de herfst en winter. Deze dagcrème is voor ieder huidtype geschikt.

4. Drink voldoende water

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: water drinken is belangrijk. Water hydrateert het lichaam en dus ook de huid. Ook speelt water een grote rol bij de zuivering van het lichaam. Onze nieren hebben veel vocht nodig om afvalstoffen af te voeren. Meer water drinken is dus meer afvalstoffen kwijtraken. Je zult dit ook merken aan je huid: je krijgt bijvoorbeeld minder snel last van acne.

5. Pak huidproblemen aan met laserbehandelingen

De winterperiode is de ideale periode om te starten met laserbehandelingen. Wil jij volgende zomer definitief verlost zijn van ongewenste haargroei? Start dan nu met definitief laserontharen en merk direct resultaat! Of heb je last van pigmentvlekken, rode vlekjes of couperose? In de winter kunnen we deze huidproblemen effectief behandelen met onze verschillende lasers. Zeg dag tegen jouw doffe, droge huid en kies voor een stralende, egale en gezonde huid!

Laserbehandeling Pigmentvlekken Winter
Online Consult Cosmetique Totale 2@2X

Gratis
consult

Als nieuwe klant bieden wij je graag een gratis en vrijblijvend consult aan t.w.v. € 35,-. Een van onze huidtherapeuten neemt contact met je op voor een afspraak.

ja dat wil ik!