Wat is een
Picolaser?

Een tatoeage verwijderen kan het beste met een Picolaser. De Picolasers produceren namelijk een lichtpuls in een picoseconde, wat vele malen korter is dan bij een Q-switch laser. De extreem korte puls van de picolaser is zo krachtig dat de inktpigmenten worden vergruist in hele kleine deeltjes. Deze vergruisde pigmentdeeltjes worden veel makkelijker en sneller door het lichaam afgevoerd.

Tatoeages verwijderen
met de Picolaser

Onze medisch specialisten behandelen jouw tatoeage of PMU met de Picolaser. Deze laser is een stuk krachtiger en 1000x sneller dan bijvoorbeeld een Q-switched Nd-YAG laser. Daarnaast kunnen we met de Picolaser ook gekleurde tatoeages verwijderen. Zodra de tattoo is behandeld met de Picolaser ben je bij de meeste andere klinieken klaar met de behandeling voor het verwijderen van jouw tatoeage. Wij zijn nu pas op de helft!

Aanvullend op de laserbehandeling volgt de nabehandeling met de Focused Dots. Tijdens onze jarenlange ervaring met het verwijderen van tatoeages hebben wij gemerkt dat er door het nabehandelen met de Focused Dots minder laserbehandelingen nodig zijn en we eventuele littekens ermee kunnen verminderen of zelfs verwijderen. Het herstel gaat zichtbaar sneller. De kans op blaren na een behandeling neemt zelfs met 70% af!

tattoo verwijderen (1)

Welke behandelingen zijn er mogelijk
met de Picolaser?

Met de Picolaser kunnen we onderstaande indicaties behandelen:

Picolaser Huidverbetering
Online Consult Cosmetique Totale 2@2X

Gratis consult

Als nieuwe klant bieden wij je graag een gratis consult t.w.v. € 35,- aan. Maak snel een afspraak met één van onze huidtherapeuten voor een vrijblijvend consult op een locatie bij jou in de buurt.

Ja, dat wil ik!