acnebehandeling
Reiniging

Bij acne gaat het om de poriën die verstopt zijn. Met de acne reiniging behandeling worden onzuiverheden verwijdert met behulp van hoogwaardige reinigingsproducten. Na afloop van de behandeling geven wij je ook advies om je huid zo goed mogelijk te verzorgen. 

Acnebehandelingen

Medische peeling

Een medische peeling (ook wel chemische peeling genoemd) zoals de fruitzuurpeeling, TCA peeling of AHA peeling zorgt voor een diepe reiniging van de poriën. Ook versnellen de actieve ingrediënten van de peeling het afschilferingsproces van de huid. Daarnaast voorkom je met een medische peeling het ontstaan van nieuwe verstoppingen. Wij hebben voor ieder huidtype een geschikte medische peeling. 

Acnebehandeling

Acnelittekens
Behandeling

Een vervelend gevolg van acne is het ontstaan van littekens. Gelukkig kunnen jouw acnelittekens goed behandeld worden met een laserbehandeling. De laser maakt kleine gaatjes in je huid, waardoor deze gestimuleerd wordt zich te vernieuwen. Door de aanmaak van nieuw collageen en elastine worden acnelittekens vanuit de bodem opgevuld. Hierdoor zullen ze veel minder zichtbaar zijn of compleet verdwijnen en krijg je weer een mooie, egale huid.

Ook de roodheid die na acne nog zichtbaar kan zijn, kunnen we door middel van laserbehandelingen sterk verminderen of compleet laten verdwijnen.

Acne Littekenbehandeling

Acne behandeling 
Vergoed door zorgverzekering

Cosmetique Totale is erkend door alle zorgverzekeraars in Nederland. Onze huidtherapeuten werken met medische apparatuur en dermatologisch geteste producten. Een acnebehandeling wordt in de meeste gevallen daarom vergoed. De hoogte van de vergoeding verschilt per zorgverzekeraar en per polis.

Acne Behandeling Vergoed

Kies je voor Cosmetique Totale
dan kies je voor:

✓ De beste medische lasers en peelings voor een snel resultaat
✓ Ervaren hbo huidtherapeuten
✓ 200 locaties in Nederland, dus altijd één bij jou in de buurt
✓ Gratis en vrijblijvend intakegesprek
✓ Erkend door alle zorgverzekeraars

Online Consult Cosmetique Totale 2@2X

Gratis consult

Als nieuwe klant bieden wij je graag een gratis consult t.w.v. €35,- aan. Maak snel een afspraak met één van onze huidtherapeuten voor een vrijblijvend consult op een locatie bij jou in de buurt.

Ja, dat wil ik!

Acne behandeling 
Wat zijn de kosten? 

De kosten van een acne behandeling hangt af van welke behandeling voor jou geschikt is. Tijdens het intakegesprek zal de huidtherapeut een persoonlijk behandelplan opstellen en zij kan jou dan ook alles over de kosten vertellen. Klik hier om de kosten van onze behandelingen alvast te bekijken.  

Cosmetique Totale Fotoshoot Maart 2018 Ramesh Sital (49 Of 66) (2) 2

Acne behandeling 
Resultaten

Bij Cosmetique Totale behalen onze huidtherapeuten met de nieuwste en veiligste lasers en behandelmethodes samen met jou de beste resultaten voor het behandelen van acne. Graag laten we je zien hoe wij andere klanten al hebben kunnen helpen met het snel en efficiënt behandelen van acne.

  • Resultaat na 2 behandelingen

    Acne 2X Voor
    Acne 2X2 Na
  • Resultaat rosacea

    Rosacea Resultaat Voor Voor
    Rosacea Resultaat Na Na

Hoe werkt een acnebehandeling?

Bij het behandelen van acne en acnelittekens gaan onze huidtherapeuten zorgvuldig aan de slag. Als eerst vindt er een gratis consult plaats waarbij de huidtherapeut zal beoordelen van welke soort acne er sprake is en hoe dit het beste behandeld kan worden. Ook zal de huidtherapeut uitleg geven over de behandeling en wat je kunt verwachten. Vaak is het nodig om de huid voor te bereiden op de behandeling met speciale huidverzorgingsproducten.

De behandeling kan bestaan uit een basisbehandeling waarbij de huidtherapeut de huid reinigt met hoogwaardige reinigingsproducten en onzuiverheden verwijdert met behulp van een speciale techniek. Een tweede behandeling is een huidtherapeutische peeling die zorgt voor een diepe reiniging van de poriën en het afschilfering proces van de huid versnelt. Het voorkomt daarnaast het ontstaan van nieuwe verstoppingen. Tot slot bieden wij ook de medische laserbehandeling. De laser maakt kleine gaatjes in de huid die worden opgevuld met nieuw huidweefsel. Acnelittekens worden zo vanuit de bodem opgevuld en worden veel minder zichtbaar of verdwijnen zelfs.

Na de behandeling geeft de huidtherapeut advies over productgebruik bij acne. Het is belangrijk om de huid te verzorgen voor een optimaal resultaat. Bij acne is het gebruikelijk dat er meerdere behandelingen nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. De huidtherapeut zal altijd een indicatie geven van het benodigde aantal behandelingen.