Gezonde levensstijl
bij het voorkomen van lijntjes en rimpels

Een gezonde levensstijl kan de vorming van lijntjes en rimpels enigszins tegengaan en kan vertragend werken voor de leeftijd waarop deze rimpels zichtbaar worden. Onder een gezonde levensstijl verstaan we in dit geval het eten van genoeg vitamines, het zorgen voor voldoende slaaprust en het innemen van weinig suikers. Bovendien is het belangrijk om je huid niet (te veel) bloot te stellen aan de zon.

Rimpels verwijderen
behandeling

Wanneer rimpels toch optreden, kun je deze door onze huidtherapeuten laten behandelen. Dat doen we door middel van een huidverjongingsbehandeling. Tijdens zo’n behandeling wordt de ongewenste pigmentatie tegengegaan, terwijl de huid intact blijft. Je kunt daardoor wellicht wat roodheid of zwelling ervaren, maar zult geen langdurige last hebben van de behandeling.

Zoals hierboven al even aangestipt is: je hoeft dus geen herstelperiode in te lassen na een behandeling tegen lijntjes en rimpels. Ook blijft de huid waar de rimpels en lijntjes worden tegengegaan intact. Zo zul jij geen blijvende hinder ondervinden van de rimpels verwijderen behandeling.

Rimpels verwijderen
met botox

Zowel op het gebied van botox als van fillers zijn er verschillende mogelijkheden. Bij Cosmetique Totale werken wij met plastisch chirurgen en dermatologen die zich hebben gespecialiseerd in de mogelijkheden van injectables. De medisch specialist bespreekt tijdens een gratis consult wat jouw wensen zijn en zal op basis van een analyse van de huid samen met jou bepalen welke behandeling het beste bij je past.

Injectables Fillers Botox Header
Consult Cosmetique Totale 1

Gratis consult
rimpels verwijderen

Als nieuwe klant bieden wij je graag een gratis consult t.w.v. €35,- aan. Maak snel een afspraak met één van onze huidtherapeuten voor een vrijblijvend consult op een locatie bij jou in de buurt.

Ja, dat wil ik!