De oplossing tegen rimpels
Botox of fillers?

Zowel op het gebied van botox als van fillers zijn er verschillende mogelijkheden. Bij Cosmetique Totale werken wij met plastisch chirurgen en dermatologen die zich hebben gespecialiseerd in de mogelijkheden van injectables. De medisch specialist bespreekt tijdens een gratis consult wat jouw wensen zijn en zal op basis van een analyse van de huid samen met jou bepalen welke behandeling het beste bij je past. Omdat onze medisch specialisten net als onze huidtherapeuten altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken staat veiligheid en betrouwbaarheid voorop. En door deze duurzame samenwerking tussen medisch specialist en huidtherapeut kun je bij Cosmetique Totale snel het door jou gewenste resultaat behalen.

Injectables

Meer weten of
gelijk een afspraak maken?

Wil jij meer weten over wat een behandeling met injectables voor jou kan betekenen? Maak dan nu een afspraak voor een gratis consult met onze plastisch chirurg of dermatoloog t.w.v. €75. Tijdens dit consult zal de medisch specialist jou rustig en duidelijk informeren over welke behandeling het beste bij jou past.

Contact

Veel gestelde vragen over injectables

Injectables is de verzamelnaam voor fillers en spierverslappers (botox) die met een naald in de huid worden aangebracht, met als doel om rimpels op te vullen of te laten vervagen.

Botuline toxine (botox) is een neurotoxine dat het samentrekken van de spier bemoeilijkt. Het is een natuurlijk eiwit dat op de zenuwcellen werkt, waardoor spieren verslappen en rimpels vervagen.

Fillers worden gebruikt om diepere rimpels weg te werken door ze ‘op te vullen’. Het wordt voornamelijk toegepast onder de ogen en in de onderste helft van het gezicht. Het resultaat van fillers is langer zichtbaar dan bij injecties met botox.