De oplossing tegen rimpels
Botox of fillers?

Zowel op het gebied van botox als van fillers zijn er verschillende mogelijkheden. Bij Cosmetique Totale werken wij met plastisch chirurgen en dermatologen die zich hebben gespecialiseerd in de mogelijkheden van injectables. De medisch specialist bespreekt tijdens een gratis consult wat jouw wensen zijn en zal op basis van een analyse van de huid samen met jou bepalen welke behandeling het beste bij je past. Omdat onze medisch specialisten net als onze huidtherapeuten altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken staat veiligheid en betrouwbaarheid voorop. En door deze duurzame samenwerking tussen medisch specialist en huidtherapeut kun je bij Cosmetique Totale snel het door jou gewenste resultaat behalen.

Gratis consult
Injectables 

Momenteel werken wij op verschillende vestigingen samen met cosmetisch artsen en plastisch chirurgen. Op de volgende Cosmetique Totale locaties kun je terecht voor botox en fillers. 

Wil jij meer weten over wat een behandeling met injectables voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis consult t.w.v. €75 via een van de onderstaande links. Tijdens dit consult zal onze plastisch chirurg of dermatoloog  jou rustig en duidelijk informeren over welke behandeling het beste bij jou past. 

- Alphen aan den Rijn 
- Assen 
- Breda 
- Bussum
- Den Haag 
- Emmen 
- Eindhoven 
- Groningen 
- Rosmalen 
- Zoetermeer

Ook kun je het contactformulier invullen via de onderstaande knop, je ontvangt dan meer informatie.

Contact
Injectables Consult

Veel gestelde vragen over injectables

Injectables is de verzamelnaam voor fillers en spierverslappers (botox) die met een naald in de huid worden aangebracht, met als doel om rimpels op te vullen of te laten vervagen.

Botuline toxine (botox) is een neurotoxine dat het samentrekken van de spier bemoeilijkt. Het is een natuurlijk eiwit dat op de zenuwcellen werkt, waardoor spieren verslappen en rimpels vervagen.

Fillers worden gebruikt om diepere rimpels weg te werken door ze ‘op te vullen’. Het wordt voornamelijk toegepast onder de ogen en in de onderste helft van het gezicht. Het resultaat van fillers is langer zichtbaar dan bij injecties met botox.

Door onze nauwe samenwerking met cosmetisch artsen, plastisch chirurgen en dermatologen (o.a. Door Plastisch Chirurgen) ben jij bij ons altijd verzekerd van een volledig aanbod op het gebied van huidverbetering. Alle artsen en praktijken waar wij mee samenwerken vind je op deze pagina: Onze plastisch chirurgen en cosmetisch artsen

Momenteel werken wij op verschillende vestigingen samen met cosmetisch artsen en plastisch chirurgen. Op de volgende Cosmetique Totale locaties kun je terecht voor botox en fillers. Boek hieronder direct jouw gratis consult voor injectables.