Genoeg van de hitte? Maak nu een afspraak voor een huidbehandeling in een heerlijk gekoelde behandelkamer! BOEK HIER

Laser ontharen
De beste methode tegen overbeharing

De beste laserbehandeling voor definitief ontharen is per persoon verschillend en afhankelijk van haarkleur, haardikte, huidtype en het behandelgebied. Veilig en effectief ontharen is absoluut maatwerk. Onze huidtherapeuten werken met de allernieuwste apparatuur en verschillende methodes, waardoor definitief ontharen ook mogelijk is voor de getinte tot zeer donkere huid én bij grijze, rode of blonde haren. Daarnaast maken onze nieuwste lasers gebruik van krachtige koelsystemen, zodat de laserbehandeling ook voor jou een comfortabele ervaring is.

Maak een afspraak
laser ontharen

Laser ontharen
ook voor mannen

Ook mannen voelen zich tegenwoordig prettiger zonder wilde haardos op hun lichaam. Laser ontharen van de buik en het weg laseren van rughaar zijn veelvoorkomende behandelingen. Er is ook veel vraag naar een gladde, haarvrije huid op de oksels, baardstreek en liezen. Heb je last van ingegroeide haren en ontstekingen? Dan is laser ontharen in veel gevallen de beste oplossing.

Laserontharen Mannen

Laser ontharen
Vergoeding

Laser ontharen in het gelaat bij vrouwen wordt meestal door zorgverzekeraars vergoed als je aanvullend bent verzekerd. Definitief ontharen tijdens een transgendertraject wordt meestal vergoed uit de basisverzekering. Vergoedingen kunnen per zorgverzekeraar verschillen en zijn polis afhankelijk. Onze huidtherapeut adviseert jou tijdens een gratis consult graag over de mogelijkheden.

Laserontharen Vergoeding

Kies je voor Cosmetique Totale
dan kies je voor:

✓ De beste medische lasers en peelings voor een snel resultaat
✓ Ervaren hbo huidtherapeuten
✓ 200 locaties in Nederland, dus altijd één bij jou in de buurt
✓ Gratis en vrijblijvend intakegesprek
✓ Erkend door alle zorgverzekeraars

Laserontharen Consult

Gratis
consult

Als nieuwe klant bieden wij je graag een gratis en vrijblijvend consult aan t.w.v. € 35,-. Via onderstaande knop is het heel eenvoudig om zelf een gratis consult in te plannen.

Boek jouw consult

Laser ontharen
Wat zijn de kosten?

Definitief ontharen met de geavanceerde laserbehandelingen is bij Cosmetique Totale al mogelijk vanaf €45,83 per behandeling. En om het voor jou extra makkelijk én voordelig te maken hebben wij diverse actiepakketten voor jou samengesteld. Koop je in één keer 5 behandelingen, dan krijg je de 6e behandeling gratis! Meer prijzen voor laser ontharen vind je hier.

Laserontharen Kosten

Hoe werkt definitief laser ontharen?

Bij het laser ontharen gaan onze huidtherapeuten zorgvuldig aan de slag. Als eerst vindt er een gratis consult plaats waarbij de huidtherapeut zal beoordelen hoe de huid behandeld zal worden en welke laser het meest geschikt is. Ook zal de huidtherapeut uitleg geven over de behandeling en wat je kunt verwachten.

De tweede stap is de behandeling. Bij iedere afspraak zal de huid goed schoongemaakt worden en de haartjes weg worden geschoren. Een behandeling duurt gemiddeld een halfuur (afhankelijk van het te behandelen gebied). Het gevoel tijdens de behandeling is te vergelijken met kleine tikjes, die nagenoeg pijnloos zijn. Met behulp van lasertherapie worden de haartjes bij de haarwortel vernietigd. 

Na de behandeling raden we aan om een aantal dagen de zon te vermijden en goed te beschermen met een SPF. Na ongeveer 6 weken vindt de volgende behandeling plaats.