Ontharen zonder pijn? Hoe werkt het?

De behandeling werkt op basis van lichtenergie. Met de laser wordt er licht naar het haarzakje gestuurd, wat wordt omgezet in warmte. Deze warmte maakt het haarzakje kapot. De gekoelde behandelkop zorgt daarbij voor nog meer comfort. Pijnloos ontharen is nu mogelijk voor iedereen! Het maakt niet uit of je jouw oksels, bikinilijn, kin, bovenlip of het hele gezicht wil laten ontharen, het is allemaal mogelijk en 100% pijnvrij! Voor meer informatie over ontharen zonder pijn of een persoonlijk advies kunt je nu kosteloos een afspraak maken met een van onze huidtherapeuten bij jou in de buurt!

Wordt een pijnloze ontharing vergoed?

De pijnloze ontharingsbehandelingen worden door zorgverzekeraars vergoed, omdat wij alleen werken met gekwalificeerde en geregistreerde HBO huidtherapeuten. Een verwijzing voor het definitief ontharen van een arts of dermatoloog heb je in de meeste gevallen niet nodig. Onze medisch specialisten kunnen zelf de screening uitvoeren en de verwijzing uitschrijven voor uw zorgverzekeraar.

Bekijk hier de kosten voor pijnloos ontharen per gebied.

Laserbehandeling Consult

Gratis consult

Als nieuwe klant bieden wij je graag een gratis consult t.w.v. € 35,- aan. Maak snel een afspraak met één van onze huidtherapeuten voor een vrijblijvend consult op een locatie bij jou in de buurt.

Ja, dat wil ik!