Wie is dokter Janneke?

Dokter Janneke is een gedreven en toegewijde cosmetisch arts KNMG. Ze streeft ernaar om jou op een natuurlijke manier een frisse en energieke uitstraling te geven waardoor je zelfvertrouwen kan groeien. Al onze CT Doctors zijn gespecialiseerd in het zetten van botox, fillers en kleine chirurgische ingrepen. Daarnaast werkt Cosmetique Totale met HBO geschoolde huidtherapeuten waardoor je bij ons verzekerd bent van een volledig aanbod op het gebied van huidverbetering. 

Injectables worden bij Cosmetique Totale uitgevoerd door cosmetisch artsen. Onze artsen zijn cosmetisch opgeleid en hebben een uitstekende cosmetische blik. Dokter Janneke staat bekend om haar natuurlijke resultaten, precisie en esthetisch oog. Daarbij stelt zij klanten op hun gemak, zodat er op een gemoedelijke wijze besproken kan worden wat de verwachtingen en wensen van jou als klant zijn. Tijdens het behandelen heeft dokter Janneke een holistische aanpak: het hele gezicht wordt al geheel geanalyseerd en op basis daarvan wordt een behandelplan opgesteld. Door het gehele gezicht mee te nemen in de analyse worden de resultaten zo natuurlijk mogelijk. Daarbij geldt: less is more. Deze aanpak zorgt ervoor dat je als klant er na de behandeling nog steeds uitziet als jezelf, alleen dan frisser en meer uitgerust.

Dokter Janneke is getrouwd en moeder van twee stoere jongens. Naast haar werk als cosmetisch arts, besteedt zij haar tijd graag aan tennissen, lekker eten en uitstapjes met haar gezin.

Voor welke behandelingen kan ik bij dokter Janneke terecht?

Dokter Janneke is gespecialiseerd op het gebied van injectables en doet daarom alle vormen van botox en filler behandelingen. Door de unieke aanpak van combinatie is het beste resultaat gegarandeerd.

Dokter Janneke heeft veel ervaring en werkt met dezelfde merken als waar dokter Robin ook altijd mee heeft gewerkt. Voorbeelden van gebieden die met botox of fillers behandeld kunnen worden zijn: kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels, fronsrimpel, marionetlijnen, neusplooien, lip fillers, fillers voor wallen, neuscorrectie filler en nog veel meer. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek krijg je de mogelijkheid om kennis te maken met onze praktijk en met dokter Janneke. Aan de hand van een jouw wensen stelt dokter Janneke een persoonlijk behandelplan op. Door het gebruik van minuscule naaldjes is het zetten van injectables pijnloos. Een behandeling duurt gemiddeld 10-15 minuten.

Acties Botox Fillers Injectables

Op welke locaties werkt dokter Janneke?

Om up-to-date te blijven over de nieuwste ontwikkelingen volt dokter Janneke regelmatig trainingen en in het binnen- en buitenland. Zo weet je zeker dat je behandeld wordt met de meest geavanceerde behandeltechnieken.

Daarnaast is er meer plek in de agenda gekomen! De frequentie van de aanwezig van dokter Janneke gaat omhoog. In plaats van dat dokter Robin iedere maand aanwezig was, is dokter Janneke om de week aanwezig, op onze vestigingen in Zeist, Wageningen, Eindhoven, Zwolle en Rosmalen. 

Online Consult Cosmetique Totale 2@2X

Gratis
consult

Als nieuwe klant bieden wij je graag een gratis en vrijblijvend consult aan t.w.v. € 35,-. Via onderstaande knop is het heel eenvoudig om zelf een gratis consult in te plannen.

Ja, dat wil ik!