Onze maatregelen

Voorafgaand aan je afspraak vragen we je wel rekening te houden met het volgende:

- Kom zoveel mogelijk alleen. Begeleiders kunnen buiten (in de auto) wachten of een blokje om lopen. In uitzonderingsgevallen is één begeleider toegestaan.

- Voordat je bij ons langskomt voor je afspraak ontvang je van ons per mail een aantal vragen, zoals of je last hebt van hoesten, neusverkoudheid, keelpijn en/of koorts. Als dit het geval is kunnen wij je niet behandelen en vragen wij je je afspraak te verplaatsen.

- Heb je de eerdergenoemde klachten alsnog ontwikkeld vlak voor je afspraak, neem dan contact met ons op per telefoon of e-mail, maar kom niet naar de kliniek.

- Onze huidtherapeuten wassen net als altijd hun handen voor en na iedere behandeling. Wij vragen jou ook je handen in de behandelkamer te wassen met water en zeep voordat je plaatsneemt in de behandelstoel.

- Onze huidtherapeuten werken standaard met mondkapje en handschoenen en waar nodig met een spatbril.

- Wij houden onze behandelruimtes tussen de behandelingen door goed schoon en houden er in de planning rekening mee dat er niet teveel mensen tegelijk in de praktijk zijn. Houd zelf ook 1,5 meter afstand van elkaar.

 

Wil je de laatste updates volgen over het coronavirus? Volg alle ontwikkelingen omtrent het Coronavirus op de website van het RIVM.

Online Consult Cosmetique Totale 2@2X

Gratis
consult

Als nieuwe klant bieden wij je graag een gratis en vrijblijvend consult aan t.w.v. € 35,-. Een van onze huidtherapeuten neemt contact met je op voor een afspraak.

ja dat wil ik!