Beluister hier de commercial

Video CT Commercial Thumbnail

Kies je voor Cosmetique Totale
dan kies je voor:

✓ De beste medische lasers en peelings voor een snel resultaat
✓ Ervaren hbo huidtherapeuten en geregistreerde artsen
✓ 200 locaties in Nederland, dus altijd één bij jou in de buurt
✓ Gratis en vrijblijvend intakegesprek
✓ Erkend door alle zorgverzekeraars

Qmusic Commercial Er Goed Uitzien Mag 2
Consult Laserbehandeling

Gratis consult
Laserbehandeling, peeling of injectables

Als nieuwe klant bieden wij je graag een gratis en vrijblijvend consult aan voor een laserbehandeling, peeling of injectables t.w.v. € 35,-. Via onderstaande knop is het heel eenvoudig om zelf een gratis consult in te plannen.

Boek jouw gratis consult

Veel gestelde vragen

Wij hebben ruim 200 vestigingen in Nederland en België. Dit betekent dat er altijd een locatie bij jou in de buurt zit waar je terecht kunt voor onze premium huidbehandelingen. Bekijk hier een overzicht van onze vestigingen.

Bij Cosmetique Totale krijg je altijd een gratis en vrijblijvend consult voorafgaand aan je eerste behandeling. Tijdens dit intakegesprek geeft onze huidtherapeut of cosmetisch arts jou alle informatie over de behandeling, ontvang je een persoonlijk behandelplan en productadvies en kun jij al je vragen stellen. Een gratis consult boek je makkelijk en snel online op een locatie bij jou in de buurt: Boek een gratis consult

Er zijn momenteel verschillende acties bij Cosmetique Totale waar je van kunt profiteren. Zo bieden wij laser ontharen pakketten aan waarbij je de zesde behandeling gratis krijgt en krijg je tijdelijk tot 20% korting op injectables zoals botox en fillers. Een overzicht van onze acties vind je hier.

Vanuit de aanvullende zorgverzekering is er voor diverse behandelingen een vergoeding mogelijk. Cosmetique Totale heeft met alle zorgverzekeraars in Nederland een contract. Grote kans dus dat jouw behandeling voor acne, camouflagetherapie of definitief ontharen wordt vergoed! Ben je benieuwd wat jouw zorgverzekeraar vergoed? Bekijk de vergoedingen van dit jaar.