CT Doctors

Onze cosmetisch artsen, plastisch chirurgen en dermatologen hebben een brede kennis en ervaring. Omdat de CT Doctors net als onze huidtherapeuten altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken staat veiligheid en betrouwbaarheid voorop. En door de duurzame samenwerking tussen CT Doctors en huidtherapeuten kun je bij Cosmetique Totale snel het door jou gewenste resultaat behalen.

Drs Ludy Holst

Ludy Holst is cosmetisch arts KNMG en is de oprichter van Van Lennep Kliniek. In meer dan 10 jaar is haar kliniek gegroeid van eenmanszaak tot een opleidingskliniek voor cosmetisch artsen en huidtherapeuten, met meerdere locaties in Zuid-Holland. In 2022 is Van Lennep Kliniek onderdeel geworden van de Cosmetique Totale Group, iets waarmee Ludy erg blij is. "Het is een prachtige stap om een nog completere set behandelingen aan te kunnen bieden en de nieuwe combinatie heeft daarvoor alles in huis. Dat wij ons aansluiten bij Cosmetique Totale geeft ons meer slagkracht om onze zorgverlening verder te verbeteren," aldus Ludy.

Lees meer over Drs Ludy Holst

Ludy Holst Cosmetisch Arts Tekengebied 1 Kopie 2

Drs. Janneke 

Drs. Janneke is een bevlogen en toegewijde cosmetisch arts KNMG. Zij studeerde Geneeskunde in Rotterdam en haalde in 2014 cum laude haar artsexamen. Zij is sinds 2018 werkzaam in de cosmetische geneeskunde en heeft zich gespecialiseerd in behandelingen met botox en fillers en ook (kleine) chirurgische ingrepen. In november 2021 promoveerde zij aan de Erasmus Universiteit Rotterdam op het onderwerp ‘Severe Mood Disorders During Pregnancy and the Postpartum Period'.

Lees meer over CT Doctor Janneke

Dokter Janneke Cosmetisch Arts

Drs. Jade

Dokter Jade is een cosmetisch arts met een achtergrond in de dermatologie en plastische chirurgie. Na het behalen van haar arts-examen aan de Universiteit van Leiden heeft zij op de dermatologie afdeling gewerkt in het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam en bij de (plastische) chirurgie op Curaçao. Daar heeft zij de basis gelegd als dokter en haar passie ontdekt, namelijk de cosmetiek. Nu is zij dagelijks bezig met haar passie als cosmetisch arts.

Lees meer over CT Doctor Jade

CT Doctor Jade Cosmetisch Arts

Drs. Frederike

Dokter Frederike is cosmetisch arts met een achtergrond in de dermatologie. Zij studeerde Geneeskunde in Maastricht en behaalde in 2017 haar Artsexamen. Na werkzaam geweest te zijn in een dermatologische kliniek besloot ze haar hart te volgen en als cosmetisch arts aan de slag te gaan bij Cosmetique Totale.

Lees meer over CT Doctor Frederike

Frederike Cosmetisch Arts Injectables

Dr Artour Saakjan

Dr. Artour heeft een unieke manier om behandelingen te combineren, zoals fillers, botox en andere huidbehandelingen. Zo wordt de individuele schoonheid maximaal geaccentueerd.  

"In mijn werk streef ik eindeloos met passie naar een natuurlijk resultaat, dat is mijn kracht. Ik zie het als mijn taak om het zelfvertrouwen van mijn cliënt te vergroten door een frisse en gezonde uitstraling te creëren.  Tevredenheid en loyaliteit voeden mijn passie voor mijn werk." 

Lees meer over CT Doctor Artour Saakjan

Artour Saakjan Breed