CT Doctors

Onze cosmetisch artsen, plastisch chirurgen en dermatologen hebben een brede kennis en ervaring. Omdat de CT Doctors net als onze huidtherapeuten altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken staat veiligheid en betrouwbaarheid voorop. En door de duurzame samenwerking tussen CT Doctors en huidtherapeuten kun je bij Cosmetique Totale snel het door jou gewenste resultaat behalen.

Drs Ludy Holst

Ludy Holst is cosmetisch arts KNMG en is de oprichter van Van Lennep Kliniek. In meer dan 10 jaar is haar kliniek gegroeid van eenmanszaak tot een opleidingskliniek voor cosmetisch artsen en huidtherapeuten, met meerdere locaties in Zuid-Holland. In 2022 is Van Lennep Kliniek onderdeel geworden van de Cosmetique Totale Group, iets waarmee Ludy erg blij is. "Het is een prachtige stap om een nog completere set behandelingen aan te kunnen bieden en de nieuwe combinatie heeft daarvoor alles in huis. Dat wij ons aansluiten bij Cosmetique Totale geeft ons meer slagkracht om onze zorgverlening verder te verbeteren," aldus Ludy.

Lees meer over Drs Ludy Holst

Ludy Holst CT Dokter

Drs. Janneke 

Drs. Janneke is een bevlogen en toegewijde cosmetisch arts KNMG. Zij studeerde Geneeskunde in Rotterdam en haalde in 2014 cum laude haar artsexamen. Zij is sinds 2018 werkzaam in de cosmetische geneeskunde en heeft zich gespecialiseerd in behandelingen met botox en fillers en ook (kleine) chirurgische ingrepen. In november 2021 promoveerde zij aan de Erasmus Universiteit Rotterdam op het onderwerp ‘Severe Mood Disorders During Pregnancy and the Postpartum Period'.

Lees meer over CT Doctor Janneke

Dokter Janneke Cosmetisch Arts

Dermatoloog
Alphen aan den Rijn

Op onze vestiging in Alphen aan den Rijn werken wij samen met een dermatoloog, die gespecialiseerd is in injectables zoals botox en fillers.

Lees hier over Dr. Ines Schornagel

Cosmetisch arts
Rosmalen

Op onze vestiging in Rosmalen werken wij samen met een cosmetisch arts, die hier eens per 6 weken aanwezig is voor botox- en filler behandelingen.

Lees hier over Dr. Robin Ernsting