Nauwe samenwerking 

De cosmetisch artsen, plastisch chirurgen en dermatologen waarmee wij nauw samenwerken hebben een brede kennis en ervaring. Als medisch specialist kunnen zij naast botox en fillers ook kleine operatieve behandelingen bieden, waaronder bijvoorbeeld ooglidcorrecties. Omdat de cosmetisch artsen en plastisch chirurgen net als onze huidtherapeuten altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken staat veiligheid en betrouwbaarheid voorop. En door deze duurzame samenwerking tussen cosmetisch arts, plastisch chirurg en huidtherapeut kun je bij Cosmetique Totale snel het door jou gewenste resultaat behalen.

Door Plastisch Chirurgen

Op onze vestigingen Assen, Groningen, Emmen, Leeuwarden, Eindhoven en Bussum werken we samen met de plastisch chirurgen van Door Plastisch Chirurgen. De chirurgen Drs Patrick Khoe, Dr Guido Dolmans en Dr Yassir Eltahir stellen kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid voorop.

Klik hier voor een overzicht van de artsen van Door Plastisch chirurgen.

Door Plastisch Chirurgen

Dermatoloog
Alphen aan den Rijn

Op onze vestiging in Alphen aan den Rijn werken wij samen met een dermatoloog, die gespecialiseerd is in injectables zoals botox en fillers.

Lees hier over Dr. Ines Schornagel

Cosmetisch arts
Rosmalen

Op onze vestiging in Rosmalen werken wij samen met een cosmetisch arts, die hier eens per 6 weken aanwezig is voor botox- en filler behandelingen.

Lees hier over Dr. Robin Ernsting