Dr. Maarten Doornaert

Dokter Doornaert, werkzaam bij ABC Clinic in Breda, volgde zijn opleiding Plastische Chirurgie in het UZ Gent onder leiding van Professor Dr Stan Monstrey. Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan heeft Dokter Doornaert zich gespecialiseerd in ooglidcorrecties, wenkbrauwliften, schaamlipcorrecties, liposuctie, lipofillings en bilvergrotingen met implantaten.

Dr. Maarten Doornaert ABC Clinic

Drs. Gerd Fabré

Dokter Fabré is de eerst verantwoordelijke arts bij ABC Clinic Breda. Hij heeft de opleiding plastische chirurgie gevolgd aan het Universiteitsziekenhuis in Leuven. Dokter Fabre is gespecialiseerd in ooglidcorrecties, wenkbrauwliften, schaamlipcorrecties en oorlelcorrecties. Naast ABC Clinic is hij werkzaam in het ziekenhuis AZ Delta in Roeselare en het Universitair ziekenhuis in Leuven. 

Dr. Gerd Fabré ABC Clinic

Drs. Marjolijn van Abeelen

Dokter van Abeelen, werkzaam bij ABC Clinic in Breda, heeft haar opleiding tot plastisch chirurg gevolgd aan de Radboud Universiteit Nijmegen en is gespecialiseerd in ooglidcorrecties en oorlelcorrecties 

Drs. Marjolijn Van Abeelen ABC Clinic
Over Cosmetique Totale

Afspraak maken met de artsen van ABC Clinic? 

Ben jij benieuwd wat de artsen van de ABC Clinic voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak via onderstaande button!

Ja, dat wil ik!