Cosmetisch arts Kim de Weijer

Kim de Weijer, werkzaam bij ABC Clinic, heeft zich sinds 2011 gespecialiseerd in behandelingen met botox, fillers en Skinboosters. De cliënten van Kim waarderen haar om haar warme persoonlijkheid en deskundig oog. Ze staat voor kennis van zaken, kwaliteit van behandelingen en 100% hoogwaardige producten.

Kim De Weijer Botox Arts Cosmetique Totale

Drs. Gerd Fabré

Dokter Fabré is de eerst verantwoordelijke arts bij ABC Clinic Breda. Hij heeft de opleiding plastische chirurgie gevolgd aan het Universiteitsziekenhuis in Leuven. Dokter Fabre is gespecialiseerd in ooglidcorrecties, wenkbrauwliften, schaamlipcorrecties en oorlelcorrecties. Naast ABC Clinic is hij werkzaam in het ziekenhuis AZ Delta in Roeselare en het Universitair ziekenhuis in Leuven. 

Dr. Gerd Fabré ABC Clinic

Drs. Marjolijn van Abeelen

Dokter van Abeelen, werkzaam bij ABC Clinic in Breda, heeft haar opleiding tot plastisch chirurg gevolgd aan de Radboud Universiteit Nijmegen en is gespecialiseerd in ooglidcorrecties en oorlelcorrecties 

Drs. Marjolijn Van Abeelen ABC Clinic

Drs. Merel Eefting 

Drs. Merel Eefting is regelmatig aanwezig in onze vestigingen in Den Haag en Zoetermeer en is gespecialiseerd in injectables (Botox, fillers, Profilo, Skinboosters, Sculptra en draadliften). Ze is ruim 10 jaar werkzaam geweest op verschillende Spoedeisende hulp en Intensive Care afdelingen in Nederland en op de Nederlandse Antillen. Sinds 2011 is ze gespecialiseerd als Cosmetisch arts.

“Elk mens, in elke situatie, voelt zich beter, sterker, gezonder en gelukkiger als hij/zij zich mooi voelt. En het mooiste wat je kunt zijn, is de beste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf.”

Meerdere keren per jaar volgt Merel Eefting congressen en trainingen voor cosmetisch artsen in Nederland en Europa. Ze heeft veel ervaring met Restylane, Botox en Profhilo en voert daarnaast behandelingen uit met Sculptra en PDO Draden. Merel is tevens lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde).

Cosmetisch Arts Merel Eefting
Over Cosmetique Totale

Afspraak maken met de artsen van ABC Clinic? 

Ben jij benieuwd wat de artsen van de ABC Clinic voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak via onderstaande button!

Ja, dat wil ik!