Drs. Patrick Khoe

Aanwezig op locatie: Cosmetique Totale Assen, Groningen en Emmen

Drs. Khoe heeft geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen gestudeerd. Naast de esthetische chirurgie heeft hij als aandachtsgebieden reconstructieve en microchirurgie, hoofd-hals en mammachirurgie. Hij is medeoprichter van Door Plastisch Chirurgen.

Patrick Khoe Cosmetique Totale

Dr. Guido Dolmans

Aanwezig op locaties: Cosmetique Totale Eindhoven

Dokter Dolmans is medeoprichter van Door Plastisch Chirurgen en gespecialiseerd in plastische chirurgie. Hij heeft geneeskunde gestudeerd aan de universiteit van Maastricht. De behandelingen die hij uitvoert bij Cosmetique Totale zijn ooglidcorrecties en injectables met botox of fillers. Hij is tevens werkzaam bij Plastische Chirurgie Breda. Dr. Dolmans wordt door cliënten omschreven als vriendelijk, betrokken, betrouwbaar en deskundig. Hij schept heldere verwachtingen voor het te bereiken resultaat. 

Guido Dolmans Cosmetique Totale

Dr. Yassir Eltahir

Aanwezig op locatie: Cosmetique Totale Bussum

Dokter Eltahir is een esthetisch en reconstructief plastisch chirurg. Hij leidt toekomstige plastische chirurgen op de medische universiteit van Groningen. Bij Cosmetique Totale voert hij injectable behandelingen uit, maar je kunt ook terecht voor een intakegesprek over bijvoorbeeld ooglidcorrecties, borstvergroting of liposuctie. 

Yassir Eltahir Cosmetique Totale
Over Cosmetique Totale

Afspraak maken met een van de Plastisch Chirurgen?

Ben jij benieuwd wat de Plastisch Chirurgen voor jou kunnen betekenen? Vraag dan nu een gratis consult aan ter waarde van € 75,-!

Ja, dat wil ik!