Hoe het komt dat wij zijn uitgegroeid naar marktleider?

Wat wij graag doen is mensen blij maken, heel blij! Wij maken mensen blij als wij met de meest innovatieve en hoogwaardige huid- en laserbehandelingen hun kunnen verlossen van alles waaraan ze zich storen of irriteren. Klanten zeggen dat wij de kwaliteit van hun leven verbeteren en dat voelt goed!
Met 25 eigen locaties en 200 behandellocaties zijn wij in heel Nederland goed te bereiken. Ons team bestaat uit voornamelijk HBO huidtherapeuten, Dermatologen en plastisch chirurgen. Zo kunnen wij intern de beste mogelijke medische behandelingen uitvoeren en dat ook nog voor een scherpe prijs. Voor de klanten die de medische behandelingen een stap te ver vinden, is het bij ons ook mogelijk om te kiezen uit een breed scala aan milde, luxe en aangename huidbehandelingen.

Wil jij ook mensen blij maken?

Kom dan bij ons werken! Cosmetique Totale wil nog meer mensen blij maken. Daarom willen wij de komende jaren niet alleen onze positie als marktleider verder uitbreiden maar ook de eerste stappen zetten om onze succesformule internationaal uit te rollen. Om deze ambities waar te maken hebben wij toptalent nodig! Wil jij meebouwen aan het succes van Cosmetique Totale? Solliciteer dan direct!

Huidtherapie Rotterdam Zuid