Dermaceutic

De producten van Dermaceutic zijn geen gewone huidverzorgingsproducten. Door een effectief percentage aan actieve ingrediënten ondersteunen de producten een specifiek doel, zoals het aanpakken van fijne lijntjes, acne, pigmentvlekken en een droge huid. Ook worden de producten gebruikt als een voor- en nabehandelingsprogramma bij cosmetische ingrepen zoals laserbehandelingen en medische peelings.

Bestel online producten van Dermaceutic

 

Dermaceutic Cosmetique Totale

Colorescience

Colorescience producten bevatten uitsluitend hoge kwaliteit mineralen. Deze zuivere mineralen zijn water resistent en vormen een beschermende barrière op de huid. Daardoor blijft de make-up de gehele dag mooi. Alle producten van Colorescience zijn vrij van kleur en geurstoffen, alcohol en talk en daardoor ideaal voor een gevoelige huid en allergieën.

Bestel online producten van Colorescience

Colorescience Cosmetique Totale

Lycogel

De kwalitatief hoogwaardige producten van Lycogel zijn geschikt voor elk huidtype. Ook cliënten met een gevoelige huid, acne en rosacea kunnen de producten van Lycogel prima verdragen. De huidverzorgende make-up geeft het zelfvertrouwen van Lycogel gebruikers een boost.

Bestel online producten van Lycogel

Lycogel Cosmetique Totale

Renophase

Hoe meer de huid in harmonie is, hoe beter zij al automatisch zal functioneren. De huidverzorging van Renophase werkt vanuit de dieperliggende delen van de huid op celniveau en herstructureren deze van binnenuit. 

Bestel online producten van Renophase

Renophase Cosmetique Totale