Wat is een tattoo verwijderen?

Bij een tattoo laseren wordt er door middel van laser diep in de huid binnengedrongen tot de gebieden waar de inkt zich bevind. Door een speciale frequentie van het licht worden gekleurde gebieden in de huid aangepakt. Voorheen waren groene en geel gekleurde gebieden moeilijk te behandelen maar met de Pico Plus laser is dat verleden tijd.

Tattoo Verwijderen

Tattoo verwijderen met Picolaser

Onze medisch specialisten behandelen jouw tatoeage met de Picolaser. Deze laser is een stuk krachtiger en 1000x sneller dan bijvoorbeeld een Q-switched Nd-YAG laser. Daarnaast kunnen we met de Picolaser ook gekleurde tatoeages verwijderen. Benieuwd hoe het verwijderen van een tatoeage met de Picolaser werkt? Lees het hier.

Zodra de tattoo is behandeld met de Picolaser ben je bij de meeste andere klinieken klaar met de behandeling voor het verwijderen van jouw tatoeage.

Cosmetique Totale gaat een stap verder en biedt een unieke behandeling aan voor het verwijderen van een tatoeage. De laserbehandeling bestaat uit twee delen, namelijk: het verwijderen van de tatoeage met de Picolaser en de nazorg met de Focused Dots Laser. Onze medische specialisten doen meer moeite om jou te helpen, want jouw huid is onze zorg.

Picopluslaser

Focused Dots Nabehandeling

Aanvullend op de laserbehandeling volgt de nabehandeling met de Focused Dots. Tijdens onze jarenlange ervaring met het verwijderen van tatoeages hebben wij gemerkt dat er door het nabehandelen met de Focused Dots minder laserbehandelingen nodig zijn en we eventuele littekens ermee kunnen verminderen of zelfs verwijderen. Het herstel gaat zichtbaar sneller. De kans op blaren na een behandeling neemt zelfs met 70% af!

Focused Dots Nabehandeling Laser
Online Consult Cosmetique Totale 2@2X

Gratis
consult

Als nieuwe klant bieden wij je graag een gratis en vrijblijvend consult aan t.w.v. € 35,-. Een van onze huidtherapeuten neemt contact met je op voor een afspraak.

Contact

Hoe lang duurt het totdat de tatoeage is verdwenen?

Doorgaans zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig met een tussentijdse periode van 6 weken. Het aantal tattoo laserbehandelingen dat in jouw geval nodig zijn kunnen hiervan afwijken. Tijdens een gratis en vrijblijvend consult kan onze huidtherapeut een goede inschatting maken. Zij doet daarvoor een huidanalyse en kan ook zien hoe de tattoo gezet is. 

Resultaten tattoo verwijderen

 • Resultaat na 4 behandelingen

  Tattoo 4X Voor
  Tattoo 4X2 Na
 • Resultaat na 6 behandelingen

  Tattoo laseren voor Voor
  Tattoo Arm Resultaat1na Na
 • Resultaat na 5 behandelingen

  Tattoo Kleur 5X Voor
  Tattoo Kleur 5X2 Na
 • Resultaat na 1 behandeling

  Tattoo 1X Voor
  Tattoo 1X 2 Na

Bekijk hier onze informatieve video over tattoo verwijderen

Veel gestelde vragen over tattoo verwijderen

Het weglaseren van een tattoo is nooit helemaal gevoelloos. Over het algemeen wordt het als ongemakkelijk of licht pijnlijk ervaren. Tijdens de behandeling zorgt de huidtherapeut er voor dat de laserbehandeling zo snel en comfortabel uitgevoerd wordt. Doordat we gebruik maken van de Picolaser in combinatie met de Focused Dots nabehandeling, zijn veel minder behandelingen mogelijk gaat de genezing sneller. Daarnaast werken we tijdens de behandeling met de Zimmer Huidkoeling die de huid koelt en er voor zorgt dat het verwijderen met de Picolaser de minst pijnlijke tattoo laserbehandeling is.

Het aantal laserbehandelingen dat nodig is om de tattoo te verwijderen is afhankelijk van het type huid, de grootte van de tattoo, de inkt en hoe diep de inkt gezet is. Tijdens het gratis consult informeert de huidtherapeut je over het verwachte aantal behandelingen, doorgaans is dit tussen de 3 en de 6 behandelingen. Lees meer over hoe de behandeling verloopt. Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees hier meer. 

De kosten voor het verwijderen van jouw tattoo met deze bewezen effectieve duo methode beginnen normaal gesproken al bij 110 euro per behandeling. Maar omdat we jou ook willen laten profiteren van snellere en betere resultaten kun je je tattoo nu nog voordeliger laten verwijderen. Start nu en krijg 50% korting op al je behandelingen! Een Picobehandeling met Focused Dots nabehandeling is daarmee al mogelijk voor maar 55,- euro. Bekijk hier alle prijzen met korting.

 

Op meerdere locaties in heel Nederland kun je bij ons je tattoo laten laseren. Je hoeft dus nooit heel ver te rijden om je tattoo op de beste mogelijke manier te verwijderen. Bekijk hier de dichtstbijzijnde locatie.