Acne behandeling
Alkmaar

Wanneer je last hebt van acne, kun je hier veel ongemak van ervaren. Acne is een veelvoorkomend huidprobleem waarbij de talgklieren verstopt en/of ontstoken raken. Voorafgaand aan de behandeling vindt er eerst een vrijblijvend consult plaatst. Hierbij bekijkt de huidtherapeut van welk type acne er sprake is. Tijdens het intakegesprek stelt de huidtherapeut een persoonlijk acne behandelplan voor jou op. Ook bespreekt zij met jou welke acne behandeling het meest geschikt is. Voor het behandelen van acne littekens hebben wij in Alkmaar ook diverse behandelmethodes beschikbaar. Zo kun je acne littekens behandelen door middel van laserbehandelingen of medische peelings.

Couperose behandeling
Alkmaar

Couperose, roodheid en rosacea kunnen onze huidtherapeuten in Alkmaar goed behandelen met behulp van medische lasers en peelings. Tijdens de laserbehandeling couperose Alkmaar worden gesprongen vaatjes en bijbehorende roodheid vernietigd. Vaak zien we na één tot enkele behandelingen al een mooi resultaat.

Couperose Behandeling Alkmaar

Laser ontharen
Alkmaar

Woon je in Alkmaar en wil je graag definitief van vervelende haargroei af? Dan is laser ontharen Alkmaar  de beste oplossing voor jou. Ben je het scheren, epileren en waxen ook zo zat? Gooi dan nu jouw scheermesjes en alle andere ontharingsmiddelen weg. Vanaf nu kun je zonder ongewenste haargroei door het leven! Definitief ontharen is de manier om geheel van jouw ingegroeide haartjes, snijwondjes en ongewenste haargroei af te komen. Naast onze hoofdvestiging in Haarlem, kun je ook op één van onze 200 andere locaties terecht voor laser ontharen.

Litteken behandeling
Alkmaar

Littekens kunnen overal op het lichaam voorkomen en worden vaak als cosmetisch storend ervaren. Gelukkig kunnen wij met behulp van onze lasers en medische peelings verschillende soorten littekens behandelen, waardoor ze minder zichtbaar zullen zijn. In sommige gevallen kunnen we de littekens zelfs helemaal verwijderen. Tijdens een gratis intakegesprek zal de huidtherapeut voor jou een persoonlijk behandelplan maken, voor de beste litteken behandeling in Alkmaar.

Litteken Behandeling Alkmaar

Pigmentvlekken verwijderen
Alkmaar

Met onze verschillende lasers kunnen wij verschillende soorten pigmentvlekken behandelen. Zoals bijvoorbeeld donkere pigmentvlekken, zonschade, zwangerschapsmasker, melasma en ouderdomsvlekken op gezicht en/of lichaam. Een bijkomend voordeel is dat ook gesprongen vaatjes (couperose) en grove poriën minder zichtbaar zullen worden. Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in het verwijderen van pigmentvlekken. We werken met de nieuwste lasers, peelings en producten. Onze huidtherapeuten in Alkmaar kunnen je tijdens het gratis consult informeren over welke methode geschikt is om jouw pigmentvlekken te verwijderen.

Kalknagel behandeling
Alkmaar

Heb je last van kalknagels of schimmelnagels? Dit kunnen wij goed behandelen met onze lasers. De laser brengt hitte in de nagel en hierdoor wordt de schimmel gedood. Langzaamaan zal de kalknagel uitgroeien en groeit er een gezonde nagel voor terug. Er zijn wel meerdere laserbehandelingen nodig voordat je echt van de kalknagel af bent. Wil jij jouw kalknagels laten behandelen? Bij Cosmetique Totale kun je terecht voor een kalknagel laserbehandeling Alkmaar.

Ons team
Huidspecialisten

  • "Klanten die na de eerste behandeling al met een stralend gezicht terugkomen, dat vind ik als huidtherapeut het mooist."

    Evita Stultiens

Laser Behandeling Enschede

Gratis en vrijblijvend
huidtherapie Alkmaar Consult

Waar wacht je nog op? Trakteer jezelf vandaag nog op een gratis "huidtherapie Alkmaar consult" ter waarde van maar liefst €35. Via onderstaande knop plan je heel eenvoudig jouw gratis consult.

Maak een afspraak

Bereikbaarheid 
Cosmetique Totale Alkmaar

OV
Cosmetique Totale Alkmaar is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf station Alkmaar loop je in 13 minuten naar de vestiging. De dichtstbijzijnde bushalte is de halte Ritsevoort, vanaf hier is het 3 minuten lopen naar de Vrouwenstraat 4A.

Auto 
Met de auto is onze huidtherapie praktijk goed bereikbaar. Op loopafstand van de vestiging vind je De Singelgarage, waar je 24/7 kunt parkeren.

Cosmetique Totale Alkmaar
Vrouwenstraat 4A
1811 GA Alkmaar

Tel. 085 902 2080

Bereikbaarheid Cosmetique Totale Alkmaar