Laser ontharen 
Amsterdam

Woon je in Amsterdam en wil je graag definitief van ongewenste haargroei af? Dan is laser ontharen Amsterdam de passende oplossing voor jou. Ben je het scheren, epileren en harsen ook zo zat? Gooi dan nu jouw scheermesjes en alle andere ontharingsmiddelen weg en ervaar het gemak van laserbehandelingen. Permanent ontharen is de manier om van jouw ingegroeide haartjes, snijwondjes en ongewenste haargroei af te komen. Naast onze hoofdvestiging in Amsterdam, kun je ook op één van onze 200 andere locaties terecht voor permanent laser ontharen.

Acne behandeling 
Amsterdam

Wanneer je last hebt van acne, kan je hier veel ongemak van ervaren. Acne is een veelvoorkomend huidprobleem waarbij de talgklieren verstopt en/of ontstoken raken. Voorafgaand aan de behandeling vindt er eerst een vrijblijvend intakegesprek met de huidtherapeut plaatst. Hierbij bekijkt ze van welk type acne er sprake is. Zij stelt voor jou een persoonlijk acne behandelplan op. Ook bespreekt zij met jou welke acne behandeling het meest geschikt is. Voor het behandelen van acne littekens hebben wij in Amsterdam ook diverse behandelmethodes beschikbaar. Zo kun je acne littekens behandelen door middel van laserbehandelingen of medische peelings.

Acne Behandeling Amsterdam

Pigmentvlekken verwijderen 
Amsterdam

Met onze verschillende lasers kunnen verschillende soorten pigmentvlekken behandeld worden. Zoals bijvoorbeeld donkere pigmentvlekken, zonschade, zwangerschapsmasker, melasma en ouderdomsvlekken op gezicht en/of lichaam. Een bijkomstig effect is dat ook gesprongen vaatjes (couperose) minder zichtbaar worden en grove poriën zullen verfijnen. Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in het verwijderen van pigment vlekken. We werken met de nieuwste Picolaser, Lumecca, lasers, peelings en producten. Onze huidtherapeuten in Amsterdam kunnen je tijdens het gratis intake gesprek informeren over welke methode geschikt is om jouw pigmentvlekken te verwijderen.

Tattoo verwijderen 
Amsterdam 

Wil je jouw tattoo verwijderen? Dit kan bij onze huidkliniek in Amsterdam. Wij begrijpen dat je jouw tattoo zo snel mogelijk en volledig weg wil hebben. Niemand zit te wachten op oneindig veel behandelingen, die ook nog eens enkele jaren in beslag kunnen nemen. Bij Cosmetique Totale Amsterdam behandelen onze huidtherapeuten alle tattoos met de PicoPlus laser. Dit is de nieuwste generatie Picolaser, waarmee je super snel resultaat ziet. Wil jij jouw gekleurde tattoo weglaseren in Amsterdam? Ook dit is mogelijk met de Picolaser, veilig en effectief voor ieder huidtype!

Tattoo Laseren

Littekens behandelen 
Amsterdam

Littekens kunnen overal op het lichaam voorkomen en worden vaak als cosmetisch storend ervaren. Gelukkig kunnen wij met behulp van onze lasers (acne)littekens behandelen, waardoor ze minder zichtbaar zullen zijn. De structuur en de kleur zal duidelijk verminderen. Tijdens een gratis consult zal de huidtherapeut een persoonlijk behandelplan voor jou samenstellen, zodat jij de beste litteken behandeling in Amsterdam krijgt.

Ons team
Huidspecialisten

 • "Mijn hart maakt een sprongetje van de uiterlijke verbetering én de innerlijke groei, een gouden combinatie!"

  Noortje van Schie

 • "Als huidtherapeute blijf ik mijzelf profileren op het gebied van huidverbetering bij alle huidtypes!"

  Sophie Rigter

 • "Je huid verbeteren is een marathon, geen sprint. Met de juiste behandelingen en thuiszorg kan iedere huid stralen."

  Pamela Jaspers

 • "Mensen ervan bewust maken dat ze zelf een groot aandeel hebben in de verbetering van bepaalde huidklachten, dat vind ik belangrijk."

  Evi Slenders

 • ""

  Savannah van Hoogdalem

Kalknagel behandeling 
Amsterdam 

Heb je last van kalknagels of schimmelnagels? Dit kunnen wij goed behandelen met onze lasers. De laser brengt hitte in de nagel en door deze hitte wordt de schimmel gedood. Langzaam zal de aangedane schimmelnagel uitgroeien en groeit er een mooie gezonde nagel voor terug. Er zijn wel meerdere laserbehandelingen nodig voordat je echt van de kalknagel af bent. Wil jij eindelijk starten met het behandelen van kalknagels? Bij deze vestiging kun je terecht voor een kalknagel laserbehandeling Amsterdam.

Kalknagel Behandelen Amsterdam

Botox en fillers 
Amsterdam

Zie jij er vermoeid uit, ook al heb je heerlijk geslapen? Naarmate we ouder worden merken we steeds vaker dat hoe we eruitzien niet altijd meer in lijn is met hoe we ons voelen. Gelukkig is het allang niet meer nodig om dan bij de pakken neer te gaan zitten. Voor een jeugdige frisse uitstraling of het aanpakken van die vervelende fronsrimpel bieden injectables of botox een mooie oplossing!

Zowel op het gebied van botox als van fillers zijn er verschillende mogelijkheden. Bij Cosmetique Totale Amsterdam werken wij met plastisch chirurgen en dermatologen die zich hebben gespecialiseerd in de mogelijkheden van injectables en botox. Ben je geïnteresseerd in botox en fillers Amsterdam? De medisch specialist bespreekt tijdens een gratis consult wat jouw wensen zijn en zal op basis van een analyse van de huid samen met jou bepalen welke huidverbeterende behandeling het beste bij je past.

Picolaser 
Amsterdam 

Cosmetique Totale Amsterdam werkt met de nieuwste Picolaser. Dit is de eerste en enige behandeling in de wereld met een FDA keurmerk op het verwijderen van melasma, pigmentvlekken en ouderdomsvlekken. Deze laser werkt door middel van picoseconden. Dit is duizend keer sneller dan de lasers die werken met de snelheid van een nanoseconde. Met de Picolaser verwijderen wij in Amsterdam ook alle soorten tatoeages. De puls van de Picolaser is zo krachtig dat de inktpigmenten worden vergruist in veel kleinere deeltjes. De vergruisde pigmentdeeltjes worden hierdoor ook veel makkelijker en sneller door jouw lichaam afgevoerd. Ben je geïnteresseerd in een laser behandeling met de Picolaser in Amsterdam? Neem dan snel contact met ons op en maak een afspraak voor een gratis consult.

Picolaser Antwerpen
Gratis Consult Cosmetique Totale

Huidtherapie Amsterdam Consult 
 

Waar wacht je nog op? Trakteer jezelf vandaag nog op een gratis "huidtherapie Amsterdam consult" ter waarde van maar liefst €35. Via onderstaande knop plan je heel eenvoudig jouw gratis consult.

Maak een afspraak

Bereikbaarheid 
Cosmetique Totale Amsterdam

OV
Cosmetique Totale Amsterdam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Met tram 5 stap je uit aan de halte Van Boshuizenstraat. Vervolgens loop je naar de Zwaansvliet en sla je linksaf naar de Noordhollandstraat 71.

Auto / Parkeren
In de directe omgeving van Noordhollandstraat is voldoende parkeerruimte. Van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 - 19.00 uur geldt er betaald parkeren. In het weekend is parkeren doorgaans gratis.

Noordhollandstraat 71
1081 AS Amsterdam
Tel. 085 902 2080
info@cosmetique-totale.nl

Huidtherapeut Amsterdam