Bereikbaarheid

Cosmetique Totale Bussum

OV
Cosmetique Totale Bussum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het trein- en busstation Bussum is het slechts 5 minuten lopen naar de Vlietlaan 44D. Loop naar het zuiden, richting de Stationsweg. Sla rechtsaf naar de Stationsweg. Weg vervolgen naar de Vlietlaan. 

Auto 
Met de auto is onze huidtherapie praktijk goed bereikbaar. Voor de deur van de huidkliniek kun je parkeren tegen betaling voor en tarief van € 1,20 p/u. Voor een uitgebreide route kun je klikken op Route Cosmetique Totale Bussum

Vlietlaan 44D
1404 CC Bussum

Populaire
laserbehandelingen

 • ACNE
  behandeling Bussum 

  Heb je last van acne of acnelittekens? Wij werken met de beste lasers en medische peelings om jou hier vanaf te helpen!

 • TATTOO
  laseren Bussum

  Wil je snel van jouw tattoo af? Onze huidtherapeuten helpen jou veilig en snel met de nieuwste lasers van je tatoeage af!

 • Laser
  ontharen Bussum

  Nooit meer scheren, waxen of epileren? Kies dan nu voor definitief laserontharen. Geschikt voor ieder haar- en huidtype.

Ons team
Huidspecialisten

 • "Ik zet me graag in om samen met jou de beste resultaten te behalen!"

  Ashley Winkel

 • "Tattoo verwijderen is echt onze passie, we stoppen veel tijd en energie in onze behandelingen om het beste resultaat voor onze cliënten te kunnen waarborgen."

  Judith van de Ligt

 • "Vaak weten klanten niet dat hun behandeling vergoed kan worden door hun zorgverzekeraar. Dat is dan een leuke meevaller!"

  Laura van Stijn

 • "Ik maak graag een behandelplan op maat en daardoor streef ik naar meer zelfvertrouwen en een glimlach op elke klant zijn/haar gezicht."

  Mariëtte Vrieling-Stokx

 • "Je huid is je beste accessoire, zorg er dus goed voor! "

  Sezen Evre

Laser Behandeling Bussum

Gratis en vrijblijvend
huidtherapie Bussum Consult

Waar wacht je nog op? Trakteer jezelf vandaag nog op een gratis "huidtherapie Bussum consult" ter waarde van maar liefst €35. Laat je gegevens achter en één van onze huidtherapeuten neemt contact met je op voor een afspraak.

Bussum Laserbehandeling consult