Laser ontharen
Eindhoven

Woon je in Eindhoven en wil je graag definitief van vervelende haargroei af? Dan is laser ontharen Eindhoven de beste oplossing voor jou. Ben je het scheren, epileren en waxen ook zo zat? Gooi dan nu jouw scheermesjes en alle andere ontharingsmiddelen weg. Vanaf nu kun je zonder ongewenste haargroei door het leven! Permanent ontharen is de manier om van jouw ingegroeide haartjes, snijwondjes en ongewenste haargroei af te komen. Naast onze hoofdvestiging in Eindhoven, kun je ook op één van onze 200 andere locaties terecht voor laser ontharen.

Tattoo laseren
Eindhoven

Wil je jouw tattoo laten laseren? Dit kan bij onze vestiging in Eindhoven. Wij begrijpen dat je jouw tattoo zo snel mogelijk en volledig weg wil hebben. Niemand zit te wachten op oneindig veel behandelingen, die ook nog eens jaren in beslag kunnen nemen. Bij Cosmetique Totale Eindhoven behandelen wij alle kleuren en maten tatoeages met de PicoPlus laser. Dit is de nieuwste soort Picolaser voor tatoeage verwijderen. Gekleurde tattoo weglaseren in Eindhoven? Ook dit is mogelijk met de Picolaser, veilig en effectief voor ieder huidtype!

Tattoo Laseren Eindhoven (1)

Ooglidcorrectie Eindhoven 

Heb jij last van hangende oogleden? Dit is niet alleen cosmetisch storend, maar kan ook klachten geven als een zwaar gevoel op de ogen, vermoeide ogen, dikke ogen, slecht zicht en hoofdpijn. Een ooglidcorrectie kan voor jou de oplossing bieden! Bij Cosmetique Totale Eindhoven werken wij samen met plastisch chirurg Guido Dolmans.
Ben je benieuwd wat Guido voor jou kan betekenen met een ooglidcorrectie Eindhoven? Tijdens een gratis consult kijkt Guido samen met jou naar jouw klachten en bespreekt het resultaat dat behaald kan worden.

Pigmentvlekken verwijderen
Eindhoven

Met onze verschillende lasers kunnen wij verschillende soorten pigmentvlekken behandelen. Zoals bijvoorbeeld donkere pigmentvlekken, zonschade, zwangerschapsmasker, melasma en ouderdomsvlekken op gezicht en/of lichaam. Een bijkomend voordeel is dat ook gesprongen vaatjes (couperose) minder zichtbaar worden en grove poriën zullen verminderen. Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in het verwijderen van pigment vlekken. We werken met de nieuwste lasers, peelings en producten. Onze huidtherapeuten in Eindhoven kunnen je tijdens het gratis intake gesprek informeren over welke methode geschikt is om jouw pigmentvlekken te verwijderen.

Eindhoven Pigmentvlekken Verwijderen

Populaire
behandelingen

 • ACNE
  behandeling Eindhoven

  Heb je last van acne of acnelittekens? Wij werken met de beste laserbehandelingen en peelings om jou hier vanaf te helpen!

 • TATTOO
  laseren Eindhoven

  Wil je snel van jouw tattoo af? Onze huidtherapeuten helpen jou veilig en snel met de nieuwste lasers van je tatoeage af!

 • Laser
  ontharen Eindhoven

  Nooit meer scheren, waxen of epileren? Kies dan nu voor definitief laserontharen. Geschikt voor ieder haar- en huidtype.

Acne behandeling
Eindhoven

Wanneer je last hebt van acne, kan je hier veel ongemak van ervaren. Acne is een huidprobleem waarbij de talgklieren verstopt en/of ontstoken raken en bijna iedereen heeft er wel eens last van (gehad). Voorafgaand aan de behandeling vindt er eerst een vrijblijvend intakegesprek plaatst. Hierbij bekijkt de huidtherapeut van welk type acne er sprake is. Tijdens het consult stelt de huidtherapeut een persoonlijk acne behandelplan voor jou op. Ook bespreekt zij met jou welke acne behandeling het meest geschikt is. Voor het behandelen van acne littekens hebben wij in Eindhoven ook diverse behandelmethodes beschikbaar. Zo kun je acne littekens behandelen door middel van laserbehandelingen of peelings.

Kalk nagel behandeling
Eindhoven

Heb je last van kalknagels of schimmelnagels? Dit kunnen wij goed behandelen met onze lasers. De laser brengt warmte in de nagel en hierdoor wordt de schimmel gedood. Langzaam zal de kalknagel uitgroeien en groeit er een gezonde nagel voor terug. Er zijn wel meerdere laserbehandelingen nodig voordat je echt van de kalknagel af bent. Wil jij jouw kalknagels laten behandelen? Bij deze vestiging kun je terecht voor een kalknagel laserbehandeling Eindhoven.

Ons team
Huidspecialisten

 • "Met behulp van de beste lasers en medische peelings, help ik je graag van huidproblemen af!"

  Chien-Yee Njouw

 • "Mijn werkdag voelt als geslaagd wanneer de patiënt tevreden de deur uit gaat."

  Maureen Prins

 • "Samen werken wij naar een gezonde en stralende huid waarin je jezelf comfortabel voelt!"

  Gina Vujevich

 • "Iemand zelfverzekerd maken met zijn/haar huid, dat geeft mij een voldaan gevoel!"

  Anne van de Laar

Picolaser
Eindhoven

De huidtherapeuten van Cosmetique Totale Eindhoven werken met de nieuwste Picolaser. Dit is de eerste en enige behandeling in de wereld met een FDA keurmerk op het verwijderen van melasma, pigmentvlekken en ouderdomsvlekken. Deze laser werkt door middel van picoseconden. Dit is duizend keer sneller dan de lasers die werken met de snelheid van een nanoseconde. Met de Picolaser verwijderen wij in Eindhoven ook tatoeages. De korte puls van de Picolaser is zo krachtig dat de inktpigmenten worden vergruist in veel kleinere deeltjes. De vergruisde pigmentdeeltjes worden hierdoor ook veel makkelijker en sneller door jouw lichaam afgevoerd. Ben je geïnteresseerd in een laser behandeling met de Picolaser in Eindhoven? Neem dan snel contact met ons op en maak een afspraak voor een gratis consult.

Picolaser Eindhoven

Botox en fillers
Eindhoven

Zie jij er vermoeid uit, ook al heb je heerlijk geslapen? Naarmate we ouder worden merken we steeds vaker dat hoe we eruitzien niet altijd meer in lijn is met hoe we ons voelen. Gelukkig is het allang niet meer nodig om dan bij de pakken neer te gaan zitten. Voor een jeugdige frisse uitstraling of het aanpakken van die vervelende fronsrimpel bieden injectables of botox een mooie oplossing!

Zowel op het gebied van botox als van fillers zijn er verschillende mogelijkheden. Bij Cosmetique Totale Eindhoven werken wij met plastisch chirurgen en dermatologen die zich hebben gespecialiseerd in de mogelijkheden van injectables en botox. Ben je geïnteresseerd in botox en fillers Eindhoven? De arts bespreekt tijdens een gratis consult wat jouw wensen zijn en zal op basis van een analyse van de huid samen met jou bepalen welke huidverbeterende behandeling het beste bij je past.

 

Littekens behandelen
Eindhoven

Littekens kunnen overal op het lichaam voorkomen en worden vaak als cosmetisch storend ervaren. Gelukkig kunnen wij met behulp van onze lasers en medische peelings (acne)littekens behandelen, waardoor ze minder zichtbaar zullen zijn. In sommige gevallen kunnen we de littekens zelfs helemaal verwijderen. Tijdens een gratis consult zal de huidtherapeut jou voorzien van een persoonlijk behandelplan voor de beste litteken behandeling in Eindhoven.

Laser Behandeling Eindhoven

Gratis en vrijblijvend
huidtherapie Eindhoven Consult

Waar wacht je nog op? Trakteer jezelf vandaag nog op een gratis "huidtherapie Eindhoven consult" ter waarde van maar liefst €35. Via onderstaande knop plan je heel eenvoudig jouw gratis consult.

Maak een afspraak

Bereikbaarheid 
Cosmetique Totale Eindhoven

OV
Cosmetique Totale Eindhoven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het treinstation kun je Stadsbus / Hermes Bus 12 richting Gijzenrooi nemen. Je stapt uit op de halte Thomas A Kempislaan. Deze bushalte bevindt zich op de kruising met de Heezerweg. Onze laserkliniek is gelegen aan de Heezerweg 256G.

Auto 
Met de auto is onze huidtherapie praktijk goed bereikbaar via de hoofdwegen A2, A67 en A50. Voor een uitgebreide route kun je klikken op Route Cosmetique Totale Eindhoven.

Heezerweg 256 G
5643 KJ Eindhoven

Cosmetique Totale Eindhoven 3