Bereikbaarheid

Cosmetique Totale Emmeloord
 

OV
Cosmetique Totale Emmeloord is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het busstation Emmeloord is het slechts 10 minuten lopen naar de Urkerweg 1. Loop vanaf het busstation naar het noorden, richting De Deel. Sla linksaf naar De Deel. Sla linksaf naar Onder de Toren. Sla rechtsaf naar de Korte Dreef. Weg vervolgen naar de Urkerweg. Sla linksaf om op de Urkerweg te blijven. Sla rechtsaf en na 100 meter sla linksaf. 

Auto 
Met de auto is onze huidtherapie praktijk goed bereikbaar. Voor de deur van de huidkliniek kun je 2 uur parkeren met een blauwe kaart. Voor een uitgebreide route kun je klikken op Route Cosmetique Totale Emmeloord

Urkerweg 1 (Dr. J.H. Jansencentrum)
8303 BX Emmeloord

Ons team
Huidspecialisten

 • "Ik zet mij graag in om jouw huidklachten te verminderen en jou stralend de deur uit te laten gaan!"

  Melissa Timmer - Veldkamp

 • "Elke huid is uniek, daarom zorg ik voor een persoonlijke benadering. Samen gaan we voor het beste resultaat!"

  Elise Snel

 • "Ik voer mijn beroep iedere dag met veel liefde uit, omdat mensen zich na een huidtherapeutische behandeling weer happy voelen in hun huid!"

  Nienke Galema

Populaire
laserbehandelingen

 • ACNE
  behandeling Emmeloord

  Heb je last van acne of acnelittekens? Wij werken met de beste lasers en medische peelings om jou hier vanaf te helpen!

 • TATTOO
  laseren Emmeloord

  Wil je snel van jouw tattoo af? Onze huidtherapeuten helpen jou veilig en snel met de nieuwste lasers van je tatoeage af!

 • Laser
  ontharen Emmeloord

  Nooit meer scheren, waxen of epileren? Kies dan nu voor definitief laserontharen. Geschikt voor ieder haar- en huidtype.

Laser Behandeling Emmeloord

Gratis en vrijblijvend
huidtherapie Emmeloord Consult

Waar wacht je nog op? Trakteer jezelf vandaag nog op een gratis "huidtherapie Emmeloord" ter waarde van maar liefst € 35. Laat je gegevens achter en 1 van onze huidtherapeuten neemt contact met je op voor een afspraak.

Emmeloord Laserbehandeling consult